FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Telenovela e în toi la Dinamo » Iuliu Mureșan, consternat: „Să vă spun ce a făcut Bonetti”

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficia
FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficia

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 14:57 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 19:31

Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă și a dat detalii despre situația clubului.

  • Dinamo – FC Botoșani se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

După 0-6 cu FCSB, a cincea înfrângere la rând în Liga 1, Dinamo a decis să renunțe la Dario Bonetti, dar acesta încă nu și-a reziliat contractul cu formația roș-albă.

Iuliu Mureșan: „Dario Bonetti a plecat și nu putem pune pe nimeni antrenor principal”

 „Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfășurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, deci e clar că lucrurile nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol... 

Sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal.

Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu.  I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine sau când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine.

Telenovela e în toi la Dinamo » Iuliu Mureșan, consternat: „Să vă spun ce a făcut Bonetti”
Dario Bonetti

Contractul are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă.

El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club, nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna și să-şi ia la revedere de la jucători”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Meci tare pentru Dinamo! Totul despre duelul cu FC Botoșani

Citește și: 

Decizie surprinzătoare la Dinamo » Schimbarea preconizată este blocată: „Nu putem să-i dăm în cap

Cum a răspuns Mutu când a fost întrebat despre interesul lui Dinamo » „Să vă zic ceva cu datul afară”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
doar..titi
doar..titi  •  19 Septembrie 2021, 12:24

bonetti , a fost chemat si angajat la dinamo ..de nicu badea!!ca daca suna muresan sa-l cheme ...nici nu cred ca stia telefonul lui bonetti da nici nu cred ca bonetti ar fi raspuns !!cat tupeu la muresan , sa o dea in balade cu bonetti , dupa ce ca omul a venit intr-o perioada neagra , neconditionat ..i-a fost promisa o perioada de gratie de 10/12 meciuri ..si a fost dat afara dupa 5 meciuri??!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Septembrie 2021, 09:38

Muresan a ajuns lupul moralist ! La toate cluburile unde a fost a delapidat fiind dat afara cu sare pe coada

creeperno115
creeperno115  •  18 Septembrie 2021, 22:37

Am inteles ca daca nu arbitra ungurul de kovacs, ne-ati fi batut doar cu 1-0

Vezi toate comentariile (27)
Comentează