FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost conducător de la Dinamo explică unde a greșit clubul: „Tu ai datorii și faci asta?”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 17:15 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 17:29

Daniel Stanciu, fost conducător la Dinamo, a explicat care au fost greșelile care au dus echipa din „Ștefan cel Mare”, într-o situație complicată.

Fostul oficial al „câinilor” crede că strategia din vară a conducătorilor spanioli a fost una greșită și laudă numirea lui Dusan Uhrin pe banca echipei, explicând ce a văzut diferit la jucători.

„E de neînţeles ce s-a întâmplat la Dinamo în vară, când s-a făcut acea infuzie de jucători cu salarii uriaşe. Adică tu ai nişte datorii, dar aduci jucători care câștigă cu mult peste ceea ce poţi produce?  Cred că trebuie şi ca Federația de la noi să fie mult mai atentă. Să iei un club ca Dinamo şi să-l duci în situaţia asta...

Problema e în interior. E greu să ai rezultate fără o strategie, fără reguli clare. Toţi ne miram de ce jucători a adus Dinamo în vară. Dar e vorba de context, de ce se întâmplă şi orice detaliu contează. 

Dinamo n-a avut nicio strategie! A adus jucători pe bandă rulantă, dar lotul era dezechilibrat. Aveau probleme în apărare, dar aduceau în continuare jucători pentru ofensivă”, a spus Stanciu la Look Sport.

Daniel Stanciu: „Urhin a jucat la loto venind la Dinamo”

„Dusan Uhrin vine într-un moment dificil. E al patrulea antrenor la Dinamo şi toţi sunt antrenori diferiţi. Instabilitatea de pe banca tehnică are efecte.

Dusan are calitatea de a crea un grup şi de a face cel puţin 11 luptători şi cred că s-a văzut în meciurile cu Astra şi UTA că Dinamo şi-a dorit foarte multe. Jocul a fost slab, dar atitudinea a fost diferită faţă de ce am văzut cu Gigi Mulţescu”, a mai spus Stanciu.

VIDEO Florin Bratu, despre jucătorii lui Dinamo: „La Dinamo lipsește furia”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Veste bună pentru Dinamo » Un titular s-a refăcut și ar putea juca cu Gaz Metan

EXCLUSIV Întăriri pentru Dinamo! Jucătorul a trecut cu brio de vizita medicală, dar nu pune presiune pe conducerea clubului: „Trebuie să fie liniște la echipă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează