FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din interiorul lui Dinamo: cum a schimbat Uhrin fața clubului + Anunț îngrijorător pentru club: „Nu mai poate fi adus pe linia de plutire de fani”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 16:54 / Actualizat luni, 17 mai 2021 17:40

Dinamo a câștigat cinci meciuri consecutive în Liga 1, iar acum speră să prindă un loc la barajul pentru cupele europene, deși era cu un pas în Liga 2.

Victor Becali a analizat situația clubului din „Ștefan cel Mare” și a dezvăluit ce schimbare a făcut cehul Dusan Uhrin la Dinamo.

Cum a schimbat-o Uhrin pe Dinamo

 „E bun și nu pleacă urechea la nimeni, cu tot respectul pentru Gigi Mulțescu. Se mai duceau unii la el să îi zică «Merită ăla, merită ăla».Se ma duc și dintre suporteri, stați liniștiți.

Și omul ăsta, Dusan Uhrin, nu dă voie la nimeni! A impus niște reguli și de-asta rezultatele nu sunt întâmplătoare. Dinamo nu avea un lot să ajungă în situația asta! Omul dacă nu are treabă cu nimeni, își face meseria lui”, a spus Victor Becali la Realitatea Sportivă.

Victor Becali: „Fanii nu pot ține echipa”

Fostul impresar a vorbit și despre problemele financiare și implicarea fanilor, prin programul DDB, în salvarea echipei.

„Nu pot ține la infinit suporterii echipa! Au făcut ceva extraordinar, dar totul are o limită. Nu poți să îți dai tot salariul la Dinamo. Echipa asta nu mai poate fi adusă pe linia de plutire. Problema nu e cât dai, pentru că Dinamo nu este o fabrică. Aici trebuie să bagi bani tot timpul.

Când o să vină cazurile de la FIFA și o să ai sute de mii de euro de plătit, să vezi cum îți trece cheful de fotbal. Îți trebuie 4-5 ani să îi ajungi pe cei de la CFR si FCSB din urmă. Trebuie băgate 50-60 de milioane, dar ce fond de jucători are Dinamo?”, a adăugat Becali.

Am găsit sistemul potrivit, 3-5-2, care e un modul bun pentru noi. În plus, ne-am dorit să câștigăm fiecare meci. Am câștigat prima repriză cu 1-0, dar nu am jucat prea bine. În a doua repriză am început să jucăm, apoi au marcat ei. Sunt fericit, pentru că am simțit că putem să câștigăm. A fost foarte dificil, am câștigat cu noroc 
– Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

VIDEO. Ce au fost puși Lucian Goian și colegii săi de la Dinamo să facă în autocar: „Așa ceva nu am auzit niciodată”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Spaniolii de la Dinamo, un nou moment jenant » Unde s-ar fi cazat oamenii lui Cortacero

„Am suferit destul!” » Eroul lui Dinamo la Pitești, descătușat după a cincea victorie consecutivă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
creeperno999
creeperno999  •  17 Mai 2021, 22:37

Cu banii aia jucam in superliga

dragdim
dragdim  •  17 Mai 2021, 22:24
Postat de jean.valjean86 pe 17 Mai 2021, 18:13

Gasim si noi un articol in care se scrie ca Dinamo Bucuresti are cele mai multe puncte dintre cele 16 echipe angrenate in play off si play out ?

Noi cea mai buna echipa din playout și Sepși cea mai buna din playoff. Samsarul vrea 50-60 de milioane ca sa aibă de unde fura.

polistul68
polistul68  •  17 Mai 2021, 20:50
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Mai 2021, 18:04

Cand este DEVALIZAT de terti...aici se ajunge. De ce nu poate DINAMO sa cumpere si sa vanda precum fcsb? Totul este sa ai o strategie bine pusa la punct de niste PROFESIONISTI....nu lautari.

Sa inteleg ca la fcsb sunt profesionisti ? Hai ca esti simpatic...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează