FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 1-2

„Am suferit destul!” » Eroul lui Dinamo la Pitești, descătușat după a cincea victorie consecutivă

Deian Sorescu a adus victoria lui Dinamo cu FC Argeș. Sursă foto: Raed Krishan +22   FOTO
Deian Sorescu a adus victoria lui Dinamo cu FC Argeș. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 19:34 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 20:00

Deian Sorescu (23 de ani) a adus victoria lui Dinamo la Pitești, cu FC Argeș (2-1), iar la final a vorbit despre obiectivele echipei din perioada următoare.

Dinamo a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1, dar „câinii” încă nu răsuflă ușurați. Deian Sorescu, autorul golului victoriei de la Pitești, le-a promis fanilor că roș-albii vor trata cu maximă seriozitate și duelul cu Chindia din ultima etapă.

„A fost un an greu, dar am suferit destul și cred că a venit momentul să ne mai și bucurăm. Pentru noi, orice meci e ca o finală. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat înainte, nu veneau rezultate. Acum, ne-a ieșit jocul și am reușit să adunăm și puncte. Nu ne gândim la cupele europene, ci doar la următorul meci. Apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Deian Sorescu, la Look+. 

Andreas Mihaiu, primul gol în Liga 1: „Ne-am unit la nivelul grupului”

Andreas Mihaiu, cel care a ratat șansa de a o duce pe Dinamo în finala Cupei, ratând de două ori de la punctul cu var cu Astra, a înscris astăzi primul său gol în Liga 1. La final, fotbalistul revitalizat de Uhrin a vorbit despre susținerea primită după momentul dificil prin care a trecut la jumătatea acestei săptămâni. 

Mi-am revenit, colegii și familia au fost alături de mine. E primul meu gol în Liga 1 și de asta e frumos fotbalul. Toate sfaturile primite au fost importante și m-au ajutat să trec peste ce s-a întâmplat. Încă nu suntem 100% liniștiți, vedem ce va fi etapa viitoare. Ne-am unit din punct de vedere al grupului. Suntem o familie mai legată și rezultatele apar din acest motiv - Andreas Mihaiu

Dinamo, înainte de ultima etapă:

  • Dinamo a câștigat 5 meciuri consecutive, dar nu e sigură de salvarea de la retrogradare
  • are nevoie de cel puțin un punct în ultima rundă, pentru a nu sta la mâna rezultatelor
  • „Câinii” pot prinde și barajul pentru Conference League. Au nevoie de o victorie, iar FC Argeș să nu câștige meciul cu Hermannstadt
+18 FOTO

VIDEO Galeria lui Dinamo, prezentă la duelul cu FC Argeș

Citește și alte știri despre Dinamo:

CALCULE Final palpitant de play-out » Toate meciurile ultimei etape au miză: Dinamo și Viitorul, între retrogradare și cupele europene

FC Argeș - Dinamo 1-2. Dublu impact » După victoria de la Pitești, Dinamo e ca și scăpată de retrogradare și poate ataca un loc de baraj pentru Conference League!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  16 Mai 2021, 22:37

Bravo cainilor!

magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2021, 21:59
Postat de schwartz69 pe 16 Mai 2021, 20:45

numai prostii scrieti : „Câinii pot prinde și barajul pentru Conference League. Au nevoie de o victorie, iar FC Argeș să nu câștige meciul cu Hermannstadt '' ziceti voi ! Si daca UTA, care are un punct in fata , bate, ce se intampla ? :))))

Uta nu si-a luat licenta pentru cupele europene, poate te interesezi si tu inainte sa vorbesti:))))))Fc Arges nu castiga in ultima etapa, Dinamo castoga so jucam barajul pentru Conference League....unde sunt cei care spuneau ca retrogradeaza Dinamo?????????????Dinamo nu poate sa fie oprita!Augh augh sugh!!!

bjk86
bjk86  •  16 Mai 2021, 21:34
Postat de oumuamua pe 16 Mai 2021, 20:24

galeria lui dinamo nu a avut voie la meci! dae la oficiala era plin de suporteri pitesteni, fara nicio distantare sociala!!?

Degeaba, eu tot Dinamo, Dinamo am auzit :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează