FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Uhrin, misiune tot mai grea la Dinamo: „Nu poate să facă multe! A fost o surpriză că a acceptat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 08:49 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 09:21

După 1-4 pe terenul lui Gaz Metan, Dinamo se află într-o situație tot mai complicată în Liga 1 și are șanse tot mai mici de a se salva de la retrogradare.

Mirel Albon, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin, a comentat ceea ce se întâmplă la formația „alb-roșie” și este de părere că Uhrin nu are timp să schimbe prea multe și că jucătorii trebuie să dea tonul revenirii.

„Pentru mine, a fost o surpriză, pentru că Uhrin știa situația lui Dinamo, şi totuși a acceptat această provocare, într-o situație critică. Probabil că a avut o afinitate faţă de acest club şi a vrut să demonstreze că, atunci când a plecat, cei din club au făcut o greșeală.

S-a încumetat la ceva foarte greu! Să vedem dacă reușește să scoată corabia la liman. Este un tip meticulos, un antrenor foarte bine pregătit. Poate că, în săptămânile care urmează, va reuşi să pună la punct greșelile şi detaliile nefaste din jocul lui Dinamo. Se joacă din trei în trei zile, iar jucătorii vor fi pe drum și vor fi antrenamente puţine. Nu poate să facă multe.

Sigur că poate umbla la mentalul jucătorilor, dar principala schimbare trebuie să vină de la ei. În aceste condiţii, orice punct pierdut poate deveni fatal. Dacă jucătorii îşi vor schimba atitudinea, ar avea o şansă. Altfel, cu acest mod de a trata jocul, spun că n-au nicio şansă", a spus Mirel Albon la Look Sport+.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Sorescu, dărâmat: „Nu știu dacă mai simt ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  24 Aprilie 2021, 11:33

ESANU - PULJIC(r.zamfir) , ALBENTOSA , R.GRIGORE , A.RADU - P.ANTON , S. FILIP - SORESCU , MAGUREANU(lazar) , MOLDOVEANU - STERE(?) !!!

adi-das
adi-das  •  24 Aprilie 2021, 10:36

Ma nu înțeleg un lucru. Nu ai jucători dar aia care sunt, ii pui și prost. Pe dreapta ehman care nu e niciodată la post și bani căruia ii e frica efectiv sa joace. Ai văzut treaba asta meciu trecut, și o faci din nou?

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  24 Aprilie 2021, 10:01

2 solutii : bani cand vor veni primele 6 puncte si nicolae drum bun cale batuta ............ !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează