FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-1

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Ilie Dumitrescu a explicat de ce Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1 +5   FOTO
Ilie Dumitrescu a explicat de ce Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 08:14 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 08:45

Ilie Dumitrescu a analizat meciul Gaz Metan - Dinamo 4-1 și a încercat să găsească explicații pentru jocul dezastruos prestat de formația antrenată de Dusan Uhrin.

Toate detaliile despre Gaz Metan - Dinamo 4-1, AICI!

Fostul internațional este de părere că Dinamo are mai probleme în zona defensivă, în ceea ce privește relațiile dintre fundași, și l-a criticat pe Uhrin pentru decizia de a-l muta pe Paul Anton în spatele vârfurilor.

Ilie Dumitescu, după Gaz Metan – Dinamo: „Sunt probleme mari! Nimeni nu respectă niciun plan tactic”

„Sunt probleme foarte mari între Ehmann și Albentosa, respectiv între Filip și Puljic. Sunt spații foarte mari în defensivă! Ei încearcă pe faza ofensivă, dar nu poți scoate un rezultat bun dacă nu rezolvi problemele din apărare.

Se vede o slabă organizare de joc pe faza defensivă. Nu poți să iei cel mai bun jucător din fața apărării, Anton, să-l pui în spatele atacantului și să joci cu Achim în locul lui! El recuperează bine, dar este lent. Văd că nimeni nu respectă absolut nimic!

Fiecare jucător face ce simte pe moment, nimeni nu respectă niciun plan tactic. Asta este o mare problemă în momentul de față. Când erau în zece, Puljic făcea pressing undeva în zona mijlocașului stânga. E clar că situația de la Dinamo este din ce în ce mai grea, mai urâtă, și pentru că există o indisciplină din punct de vedere tactic”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Multe nu sunt de spus. Din păcate,nu ne iese nimic. Facem ceva la antrenament, dar la meci uităm tot. Luăm niște goluri, Doamne ferește!, nici la juniori nu se întâmplă așa ceva. Sper să ne trezim, trebuie să ne trezim! 
– Steliano Filip, fundaș Dinamo

Cifre HORROR pentru Dinamo:

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 19 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • Atacanții formației au strâns 14 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 13 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de 4 ori (Filip, Achim, Sorescu și Grigore).

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - Dinamo 4-1:

Evoluție stelară în Gaz Metan - Dinamo! Deaconu i-a îngenuncheat pe „câini”

Greșeli majore în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut două penalty-uri EVIDENTE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
creeperno290
creeperno290  •  24 Aprilie 2021, 22:40

Cel mai mare expert in fotbal sir ilie dumitrescu. Doar mihaita catalin se poate compara cu el

aurelianionut
aurelianionut  •  24 Aprilie 2021, 13:13

Da'' du-te si antreneaza tu.Ce usor e sa stai la tv si sa critici.Ilie,n-ai tupeu daca nu te duci antrenor la Dinamo,sa arati tu lumii cat de bun esti:)..Ca asaaa,la dat din gura romanu' e campion mondial:)

parpalache
parpalache  •  24 Aprilie 2021, 12:43

Deci fundasii laterali!Oricine vede ca nici Ehman,nici Steliano nu sunt fundasi!Si ili tine pe Ricardo Grigore9ca fundas)si Moldoveanu(ca mijlocas de banda),pe banca!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează