FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chemat de DDB la Dinamo, Prunea amenință: „El pleacă primul! E cel mai mare accident din istoria clubului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 14:26 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 14:34

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a fost chemat de fanii din DDB înapoi în club, iar acesta și-a făcut planul în cazul în care se va întoarce în club.

Fostul oficial al clubului spune că prima sa acțiune va fi demiterea lui Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, pe care l-a atacat în termeni duri.

Florin Prunea vrea să-l dea afară pe Mario Nicolae de la Dinamo

„Nu am fost căutat de nimeni din DDB, dar la Dinamo trebuie aduși cât mai repede oameni care au ceva în comun cu acest club. Eu, dacă m-aș întoarce la Dinamo, Mario Nicolae ar fi primul om care trebuie să zboare de acolo! Nu nu aș lucra cu el nici măcar o secundă. A făcut până acum doar prostii și văd că nu își asumă nimic.

Ce treabă are el cu Dinamo? Și ce a făcut el pe unde a lucrat? Voi nu vă uitați ce jucători a adus la Dinamo? Unul e aproape mort, altul e prin comă, alții au venit cu o grămadă de kilograme în plus, iar alții nu au mai jucat fotbal de mai bine de un an. Astea sunt transferuri cu care poți să faci treabă? Mario Nicolae este cel mai mare accident din istoria lui Dinamo!

Eu știu foarte bine cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo. El nu a fost dorit de toată lumea. A fost adus de un om din conducerea DDB, dar a avut și susținerea unui antrenor care a fost la vremea aia la Dinamo. Așa a ajuns el la Dinamo. Însă, a făcut doar tâmpenii și trebuie să își asume și transferurile ratate, nu să spună de jucătorii ăia verzi și uscate. Toți am văzut cum joacă acei fotbaliști”, a spus Florin Prunea pentru Prosport.

 Mario Nicolae, adus de Jerry Gane la Dinamo

Într-un comunicat, PCH a spus că Mario Nicolae a fost propus de Ionel Gane și adus la cerea fostului antrenor al câinilor.

DDB a fost consultat de conducerea clubului cu privire la un eventual contract pentru Mario Nicolae, ca manager sportiv. Venirea acestuia în club s-a produs la solicitarea antrenorului din acel moment, Jerry Gane, care a simțit nevoia unui angajat cu atribuțiile specifice postului respectiv lângă echipă, iar DDB nu s-a opus. 

Jucătorii aduşi de Mario Nicolae au fost aduşi la solicitarea antrenorilor pentru posturile respective şi au semnat cu Dinamo după ce antrenorii au confirmat utilitatea lor. Aceştia nu puteau fi decât liberi de contract. Încercările DDB de a ajuta conducerea clubului să găsească un Director Executiv și un Director Tehnic, care să propună și să își asume soluții pentru redresarea clubului, au fost sortite eșecului, profesioniștii contactați în acest sens refuzând ofertele
 – comunicat DDB 

 Sunt foarte multe minciuni și mizerii. Jucătorilor le este scârbă Cred că mulți se folosesc de mine să distrugă și să facă agitație la echipă. Jucătorii îmi spun că sunt scârbiți de toate atacurile. Din prima zi am avut o reacție extraordinară cu vestiarul. Dinamo n-a mai avut un om de ani de zile care să fie atât de apropiat de vestiar. Jucătorii sunt de partea mea!Simt presiunea. Eu sunt de vină pentru tot ceea ce se întâmplă negativ la Dinamo, chiar dacă nu am niciun amestec. Inclusiv când vorbim despre transferuri. 

Mâine sau poimâine o să aud că eu sunt în spatele lui Cortacero. Cred că mulți se folosesc de mine pentru că n-au în cine să dea. În club în cine să dea? În femeia de serviciu? Nu e nimeni. Zic «Pe unde-l prindem, pac, îi dăm la temelie!»Trebuia să fiu jucător de fotbal sau să fiu director sportiv? Astea-s niște complexe ale unora. Niște oameni frustrați! Noi, ca societate, promovăm mizeria. Eu am venit cu sufletul curat ca să ajut Dinamo. Nu pentru bani, nu pentru faimă. Am fost o prezență discretă. Mi-am asumat acest rol la Dinamo pentru că nu era nimeni care să vorbească 
-  Mario Nicolae, potrivit Fanatik.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

Incredibil: DDB ar putea fi nevoită să dea din bani către FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
custov
custov  •  29 Aprilie 2021, 08:55

si tu *** si cu goe prazarul faceti parte din accidentele mari prin care a trecut DINAMO ,*** FIIND CEL MAI GRAV ACCIDENT.SA MERGETI LA DRACU ***!!!!!tupeu maxim !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  29 Aprilie 2021, 02:50

Cum sa avem noi fotbal, cind unii conducatori de cluburi sunt precupete ca Prunea, iar altii sunt fosti fotbalisti cu comportament de golan care vor sa mai traga si eu ban de la vreun fraier.

creeperno290
creeperno290  •  28 Aprilie 2021, 22:39

Rade ciob de oala sparta

Vezi toate comentariile (14)
Comentează