FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

Un oficial FRF e deranjat de situația de la Dinamo: „Nu ştiu de ce spaniolii nu dau niciun răspuns”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 11:34 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 12:00

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, a vorbit despre situația de la Dinamo și despre problemele financiare de la club, cauzate de neplata datoriilor de către conducerea iberică.

Oficialul Federației spune să își dorește ca problemele „câinilor” să se termine cât mai repede, dar crede că echipa nu poate scăpa de încă o insolvență.

„Entuziasmul pe burta goală nu tine foarte mult. Nu-mi place situația asta de incertitudine care e la Dinamo. Aş vrea să se termine! Nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau niciun răspuns. Tăcerea nu poate fi un răspuns în cazul lui Dinamo. 

Suporterii probabil că încearcă să supraviețuiască momentului şi să ajungă la o nouă reorganizare economică a echipei. Până la urmă, insolvenţa asta e, o reorganizare economică” , a declarat Mihai Stoichiță la TV Telekom Sport.

VIDEO Dănciulescu explică de ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Lucrurile vor tărăgăna”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionel Gane, dezamăgit de evoluția lui Dinamo: „Asta e marea noastră problemă” » Obiectivul principal al „câinilor”

DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența: „Avem 36 de zile, nimic nu ne poate opri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Februarie 2021, 11:08

Fanii dinamovisti cei mai low în de pe planeta .. lumea moare de foame și voi faceți burta mare a lui cortacero.. .. dar dacă România e asa deșteaptă încât plătește oameni sa dea cu piciorul în basica .. în timp ce in *** din spitale doctorii cer șpagă.... asa și românașii de la rinamo .... nu va gândiți prea mult la autostrăzi scoli spitale .. nu avem nici o șansă .. csa ,echipa politica .. trebuie sa urce în liga 2 a . 4 milioane de euro nu sunt deajuns ... mai trebuiesc vre-o 4.. desteapta-te Romane!!!!dormi pe tine .. *** .. vanata!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  22 Februarie 2021, 14:01

Raspunsul e simplu. Cat de viabila e competiția organizată sub marca FRF? Nu la Dinamo e haos. Ci in tot fotbalul românesc sunt doar oameni ce stiu sa ceara, nu sa faca , nu sa se implice. Cand M Stoichita va renunța la salar și munca lui va avea sau macar munca lui sa aiba rezultate poate atunci se va schimba ceva....

nightought
nightought  •  22 Februarie 2021, 12:53
Postat de bubunika pe 22 Februarie 2021, 12:47

ddb la matineu!

Iar tu la pastilute !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează