FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo i-a dat papucii, dar poate deveni adversarul „câinilor” în play-out! Ce salariu vrea și cine se interesează de el

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 16:20 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 16:20

Atacantul elvețian Nemanja Petrovic (23 de ani) nu l-a convins pe Gigi Mulțescu (69 de ani) și nu va semna cu Dinamo. Cu toate acestea, fotbalistul care a evoluat doar în ligile inferioare din țara sa ar putea semna cu o altă formație din Liga 1 și să se dueleze cu roș-albii pentru evitarea retrogradării!

Conform surselor GSP.RO, Petrovic este în atenția celor de la FC Voluntari. Rămâne să se decidă zilele viitoare ce și cum, dacă ilfovenii vor încerca să-l aducă și dacă acesta va accepta oferta.

FC Voluntari îl vrea pe Petrovic

. Un alt detaliu care nu le-a plăcut roș-albilor a fost salariul solicitat de Nemanja Petrovic: 2.000 de euro pe lună. În condițiile în care cartea de vizită a elvețianului nu i-a impresionat pe cei din managementul clubului. De exemplu, Mihai Eșanu, titularul postului de portar la Dinamo, câștigă aproximativ 1.500 de euro pe lună.

Dinamo a renunțat la Petrovic chiar dacă are o mare problemă în ofensivă. De aceea a ajuns să trăiască din nou cu teama retrogradării. Atacanții „câinilor” nu au mai punctat deloc în ultimele 10 etape, iar formația din Ștefan cel Mare a adunat doar două puncte în 8 etape, în tot acest răstimp punctând doar de două ori.

Așa cum GSP.RO a anunțat în urmă cu aproape două săptămâni, „câinii” au adus și un atacant în probe, pe elvețianul Nemanja Petrovic care a fost o perioadă la formația secundă, iar în ultimele zile s-a antrenat sub comanda lui Gigi Mulțescu. Dinamoviștii nu au fost impresionați de atacantul, număr 9 de meserie, care a evoluat doar în ligile inferioare din țara sa. 

Petrovic nu va semna cu Dinamo, însă ar putea ajunge la FC Voluntari și ar fi adversarul „câinilor” în play-out-ul acestui sezon.

VIDEO Meci tare pentru Dinamo! Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

DDB, anunț de ultim moment despre situația de la Dinamo, după obținerea licenței: „Avem un plan în acest sens”

Cosmin Contra atacă: „La Dinamo am fost păcălit de oameni de joasă speță! Am suferit”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
559134430902476
Dragos Adrian Sterpu  •  04 Aprilie 2021, 23:24
Postat de creeperno999 pe 04 Aprilie 2021, 22:38

Daca nu merita nici macar 2000 de euro, e clar ca e mare petarda si voluntari isi ia o mare teapa

petarda???..cand in toate antrenamentele a fost peste tot ce are Dinamo acum?..lasa ca vine super mario cu transferul bomba...aduce super atacant...gasit prin parcuri..sau poate pe ronaldo sau mesi...amandoi isi cauta echipa..

creeperno999
creeperno999  •  04 Aprilie 2021, 22:38

Daca nu merita nici macar 2000 de euro, e clar ca e mare petarda si voluntari isi ia o mare teapa

559134430902476
Dragos Adrian Sterpu  •  04 Aprilie 2021, 19:26

Lasa ca nu este nimic...asa l-au mintit pe gigi multescu ..aduce mario un atacant cu cv..acum nu-l stiu nici ei..il cauta prin parcurile din europa...sau de astia care de 2 ani se antreneza cu grupele de pusti de 14 ani de la ei din sat (vezi fundasul spaniol)..unul care sa stie sa semneze contractul in avion direct..ce probe...ce echipa a doua..nuuu direct...fereasca cel de sus sa dea vreo gherla spaniolul sau sa aduca super mario alt morsay...nici toata apa dunarii...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează