Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 13:44 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 13:49

La meeting-ul pe care oficialii lui Dinamo l-au avut cu fanii, la Oradea, s-au făcut promisiuni pe bandă rulantă pentru noi transferuri, în pauza competițională. În schimb, se vor elibera mai multe locuri, pleacă Dujmovic, Iulian Roșu, Țîră și alți jucători, inclusiv Ghezali va trebui să tragă tare ca să rămână!

Dinamo s-a luat din nou la trântă cu retrogradarea, fără victorie în Liga 1 din toiul verii, echipa este din nou în colaps din punct de vedere sportiv. 

„Câinii” au meci luni seară la Oradea, contra celor de la UTA, echipa lui Mircea Rednic. Două echipe care sunt vecine de suferință, în ”zona roșie” a clasamentului

Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea sunt contestați de către suporteri, mediul online este plin de mesaje care vizează demisia antrenorului de 43 de ani și care apostrofează pe oficialii grupării că nu fac transferuri de calitate.

Mercato „fără număr” la Dinamo la iarnă: „Dacă ni se spune că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta
DINAMO
Mercato „fără număr” la Dinamo la iarnă: „Dacă ni se spune că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta"

Dinamo promite transferuri, a adunat 8 etape fără victorie

În discuția pe care reprezentanții clubului a avut-o sâmbătă seară la hotel „Ramada” la Oradea cu suporterii, Ovidiu Burcă, Andrei Nicolescu și Gabriel Glăvan au promis transferuri puternice în mercato de iarnă.

Au transmis că va crește simțitor bugetul de salarii și ”haita” va aduce fotbaliști în funcție de solicitările antrenorului. Oricâți va fi nevoie, a transmis Nicolescu.

Filip Dujmovic, jucătorul toamnei în 2022, nu a prins niciun meci în Liga 1!

Dinamo va elibera mai multe locuri în pauza competițională, deja s-a încropit o listă a celor care nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, deși antrenorul evită să vorbească în public despre acest detaliu. Dar situație devine clară în privința mai multor fotbaliști.

19august este data la care Dinamo a bifat ultima victorie în Liga 1, 3-2 la Voluntari. Echipa are doar două succese în campionat de la revenirea în prima divizie

Printre primii ce se vor despărți de Dinamo este atacantul Cătălin Țîră, 29 de ani, care nici n-a mai făcut deplasarea la Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA. Vârful a adunat 7 meciuri la revenirea în Liga 1, dar nu s-a remarcat cu nimic, zero pe linie.

Dacă în toamna trecută a fost ales „cel mai bun jucător al lui Dinamo în eșalonul secund”, în prima parte a sezonului, portarul Filip Dujmovic, 24 de ani, n-a bifat nicio prezență în Liga 1! A ajuns nici să nu mai facă parte din lot, rezerva lui Adnan Golubovic fiind preferat Răzvan Began. 

21de partide a strâns Dujmovic în tricoul lui Dinamo, 20 în ediția petrecută în eșalonul secund

Bosniacul se antrenează de zor la Săftica, degeaba. Dujmovic are un singur meci în actuala ediție, cel de Cupă, 2-1 cu Metaloglobus, în rest nu a intrat în planurile lui Ovidiu Burcă.

Conform Prosport, alți doi jucători aflați pe lista indezirabililor sunt fundașul Ricardo Grigore, 24 de ani, mijlocașii Iulian Roșu, 29 de ani, Valentin Borcea, 21 de ani, și Antonio Bordușanu, 19 ani. Ultimul tocmai s-a reaccidentat, la genunchi, și va indisponibil pe o perioadă mai lungă.

11meciuri a adunat Ghezali în actualul sezon, zero pe linie

Totodată, conform informațiilor GSP, nu este exclus ca și dintre străinii aduși de Ovidiu Burcă la Dinamo să se facă o triere, iar unul sau doi să se despartă de „haită”. 

13goluri în 31 de meciuri a reușit Ghezali pentru Dinamo în ediția de Liga 2, mai având și 5 assist-uri

Printre cei vizați sunt atacantul Hakim Abdallah, autorul golului din meciul cu CFR Cluj (1-1), singura sa reușită până acum în tricoul dinamovist, dar și extrema Lamine Ghezali, 24 de ani, unul dintre artizanii promovării în Liga 1, dar fără nicio reușită în actuala stagiune.

VIDEO FC BIHOR - DINAMO. Fanii „câinilor” își încurajează echipa în deplasarea de la Oradea

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Omul de încredere de lângă Diego Armando Maradona, interviu pentru GSP: „Acești doi fotbaliști români puteau juca oricând pentru Argentina”

Ghinion teribil pentru fotbalistul lui Dinamo » A suferit o nouă accidentare gravă și va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”