FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Uitați de Badea și Borcea! Dezvăluirile unui fost antrenor de la Dinamo: „Dragoș Săvulescu îmi sugera jucători”

Dragoș Săvulescu / foto: GSP
Dragoș Săvulescu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 10:36 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 11:02

Liviu Ciobotariu (50 de ani), tehnicianul ales „Antrenorul lunii septembrie” de către Gazeta Sporturilor, a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre finanțatorii din Liga 1 care au încercat să-i propună jucători în primul „11”. 

Deși a lucrat cu personaje influente precum Adrian Porumboiu, Cristi Borcea sau Nicolae Badea, un alt fost investitor din fotbalul românesc a încercat să-i impună lui Ciobi jucători în echipa de start. Dragoș Săvulescu se afla la Dinamo în 2011, în perioada în care echipa era condusă de Liviu Ciobotariu. 

Liviu Ciobotariu: „Dragoș Săvulescu mai sugera jucători”

Astăzi, tehnicianul a dezvăluit că omul condamnat în Dosarul Retrocedărilor Ilegale a încercat să-i sugereze jucători la Dinamo. 

„Nu, Adrian Porumboiu nu s-a băgat peste mine la Vaslui, am avut o relație senzațională cu nea Adi. 

La Dinamo erau doar sugestii. În perioada în care am fost antrenor, președinte era Nicolae Badea. Mai erau Cristi Borcea și Săvulescu în acționariat. Nu pot să spun că au fost contre cu Săvulescu, dar mai sugera jucători”, a dezvăluit Ciobotariu, la GSP Live. 

Uitați de Badea și Borcea! Dezvăluirile unui fost antrenor de la Dinamo: „Dragoș Săvulescu îmi sugera jucători”
Nicolae Badea, Cristi Borcea și Dragoș Săvulescu / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

FC Național, Pandurii, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Hermannstadt, FC Botoșani și FC Voluntari sunt cele mai importante echipe antrenate până acum de Liviu Ciobotariu.

Condamnatul Dragoș Săvulescu vrea să dea în judecată România, fiindcă a vrut să-l aresteze: „Țară comunistă, fără cultura statului de drept”

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, spune că vrea să ceară daune pentru că statul român a încercat să-l aresteze și să-l aducă în țară pentru a-și executa mandatul de condamnare definitivă de 5 ani și jumătate.

„Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe ştiri false. Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră, viaţa noastră, afacerile noastre au fost afectate. Trebuie să cerem guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav şi cred că avem multe motive legitime să pretindem acest lucru”, a spus Dragoș Săvulescu, conform Telekom Sport.

Recent, fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Omul dorit cu ardoare de Rednic nu vine la Dinamo: „Am vorbit cu el, a refuzat oferta”

Un mare dinamovist îl apără pe ratangiul de la Dinamo, dar e sigur: „Vor dispărea mulți jucători, Rednic face curățenie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  06 Octombrie 2021, 22:48

Se descurcase. Avea o rata de 1,88 puncte per meci

radumatei
radumatei  •  06 Octombrie 2021, 16:54

Eu nu-mi amintesc când a fost Ciobotariu antrenor la Dinamo, atât de mult succes a avut.

legio.sud
legio.sud  •  06 Octombrie 2021, 13:26
Postat de c23665 pe 06 Octombrie 2021, 12:33

Dragos Savulescu are dreptate sa ceara daune! Cum sa fie condamnati in Romania infractori?!? In Romania sunt condamnati numai oameni nevinovati!!!

Daa comunista rău după spusele hotului asta de savulescu … pai dacă era țara comunista el nu mai apuca nici sa fure atât dar sa mai și vorbesca … era … uitat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează