FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul dorit cu ardoare de Rednic nu vine la Dinamo: „Am vorbit cu el, a refuzat oferta”

Mircea Rednic / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Mircea Rednic / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 09:17 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 15:42

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, și-ar fi dorit să-l atragă lângă el pe Ionel Dănciulescu, fostul mare jucător al „câinilor” și cel care a mai ocupat funcții administrative în club. Pentru moment, mutarea are șanse mici să se materializeze.

Mircea Rednic și Danciu-gol au avut mereu o relație bună, nu doar din postura antrenor - jucător, ci și antrenor - director sportiv, dar, în prezent, fostul golgeter este manager general la CS Dinamo, implicat în celălalt proiect. Fostul atacant a vorbit despre șansele de a reveni la Dinamo.

Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”
DINAMO
Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

Ionel Dănciulescu: „Au fost momente în care, cred eu, aș fi meritat mai mult”

„Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt angrenat într-un proiect aici, la Clubul Sportiv, la Academia de copii, 6-14 ani. Când vine vorba de Dinamo, niciodată nu am spus «nu». Întotdeauna am iubit această echipă, o iubesc și o voi iubi în continuare. 

E greu de spus în acest moment, probabil aș fi putut să mă întorc în alte situații, probabil și eu aș fi meritat mai mult, am fost dedicat trup și suflet acestui club, vorbesc pe fapte. Timpul va decide și vom vedea ce se va întâmpla. Au fost momente în care, cred eu, aș fi meritat mai mult. 

În acest moment sunt aici și vom vedea ce se va întâmpla. Dinamo și Mircea Rednic contează foarte mult pentru mine”, a spus Dănciulescu, conform Pro TV

Omul dorit cu ardoare de Rednic nu vine la Dinamo: „Am vorbit cu el, a refuzat oferta”
Mircea Rednic și Dănciulescu au o relație apropiată

Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Dănciulescu a fost la o întâlnire cu Rednic, a refuzat”

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, cel care a vorbit marți și despre situația stadionului din Ștefan cel Mare, a dezvăluit că Ionel Dănciulescu va continua în cadrul Clubului Sportiv Dinamo și că ar fi refuzat oferta venită dinspre Rednic. 

„Chiar am vorbit cu Danciu, mai devreme. A fost la o întâlnire cu domnul Rednic astăzi și a refuzat”, a declarat Ionuț Popa, conform Playsport

Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

VIDEO Iuliu Mureșan, după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

El e noul «Bizon»? Atacantul dorit de Rednic a ajuns în România și urmează să fie testat de Dinamo

Anunțul momentului despre noul stadion al lui Dinamo: „Suntem în linie dreaptă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  06 Octombrie 2021, 22:46

Vezi ca la viitorul hagi vanduse cei mai buni jucatori iar la iasi a fost pandemie covid. Rednic ramane inca un antrenor extraordinar pentru liga 1

persanu
persanu  •  06 Octombrie 2021, 14:09

Ca sa mergi in momentul de fata la Dinamo inseamna ca nu ai valoare sau ai vreo sansa la "rasplata" materiala prin diferite inginerii financiare cum ar face Rednic cu comisioane din salarii si sumele de vanzare ulterioare ale unor jucatori adusi de el. Bine , Rednic vine si pentru ca dupa ultimele ''Succesuri" innregistrate la Iasi si Viitorul cred ca nici Satana nu-l mai vrea :))) . Asa a venit si Bonneti. Pai cum sa nu vina cand saracu cand in Italia antreneaza maxim grupe de copii si juniori.

elgabri
elgabri  •  06 Octombrie 2021, 13:00

Danciulescu a aratat ce poate !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează