FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură teribilă pentru Dinamo: accidentare pe termen lung pentru un om de bază

Andreas Mihaiu a suferit o accidentare care-l va ține departe de gazon pe termen lung / Sursă foto: GSP
Andreas Mihaiu a suferit o accidentare care-l va ține departe de gazon pe termen lung / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 17:33 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 18:27

Dinamo pregătește etapa de duminică, a 9-a, cu FC Botoșani, primul meci al lui Sorin Colceag, antrenorul interimar al „câinilor”, care se va ocupa de pregătirea echipei "câteva etape", cum a transmis Iuliu Mureșan, alături de Iulian Mihăescu și Iulian Matei. 

În afara problemelor curente ale formației ce a strâns 5 eșecuri consecutive, fără gol marcat, primind în schimb 13, Steliano Filip a fost suspendat pentru două etape după cartonașul roșu de la Derby de România, iar unul dintre fotbaliștii roș-albilor este accidentat pe termen lung. În plus, și golgeterul Deian Sorescu e suspendat pentru următorul meci. 

Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”
DINAMO
Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Dinamo l-a pierdut pe Andreas Mihaiu

Chiar este o veste teribilă pentru dinamoviști: l-au pierdut pe Andreas Mihaiu, după ce extrema de 22 de ani a suferit o ruptură la antrenament, la mușchii gemeni, după o sesiune fizică, susțin sursele GSP. Fotbalistului i s-a aplicat o proteză care să-i țină piciorul fix și i s-a transmis să nu mai forțeze. 

Jucătorul a trecut peste câteva zile foarte dificile, nici nu putea să meargă. "Riscă să stea toată toamna, o să vedem cum evoluează situația, dar e de tras cu el", au mărturisit oficialii din Ștefan cel Mare. 

Lovitură teribilă pentru Dinamo: accidentare pe termen lung pentru un om de bază
Andreas Mihaiu

Andreas Mihaiu este celălalt marcator din lotul roș-albilor, a marcat un gol în 6 meciuri în actuala ediție, în rest mai punctând Deian Sorescu, de 5 ori.

Sancțiuni drastice după FCSB - Dinamo » Suspendare pentru Steliano Filip

Ca urmare a eliminării din derby-ul FCSB - Dinamo 6-0, Steliano Filip (27 de ani) a fost suspendat două meciuri și amendat cu 2.900 de lei.

Astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a oferit verdictul după eliminarea jucătorului. Steliano Filip a primit două sancțiuni, una pentru eliminare iar cealaltă pentru refuzul de a părăsi terenul de joc, întrucât fotbalistul a mai petrecut câteva minute pe suprafața de joc, protestând împotriva deciziei arbitrului.

Potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, Filip va executa sancțiunea pentru abaterea mai gravă, astfel că va fi suspendat pentru două meciuri și va avea de plătit o amendă în valoare de 2.900 lei.

Robert Niță, observație despre Giafer: „Are 2 viteze: târâș și tiptil!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: „A demonstrat că se pricepe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
514091889218839
Mihai Buzea  •  16 Septembrie 2021, 13:10
Postat de creeperno115 pe 15 Septembrie 2021, 22:45

Fluierasii o sa decida in continuare soarta competitiei chiar si cand va aparea var

Oricum burleanu va salvează mereu!!!

234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  16 Septembrie 2021, 00:01

c.c.a. este condusă cumva de ... fcsb?!?

creeperno115
creeperno115  •  15 Septembrie 2021, 22:45

Fluierasii o sa decida in continuare soarta competitiei chiar si cand va aparea var

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close