FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, într-o situație complicată după „cazul cocaina”, cu Magaye Gueye » Soluția propusă „câinilor” pentru atacul lui Gane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 09:38 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 09:58

Dinamo se află într-o situație dificilă în ceea ce privește linia de atac, după ce Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină.

Pe lângă Gueye, Dinamo nu se va putea baza în perioada următoare nici pe slovacul Adam Nemec, care este în continuare accidentat. Astfel, antrenorul Ionel Gane va avea o misiune dificilă în a găsi un vârf pentru următorul meci, cu FC Argeș.

În acest moment, Dinamo se poate baza doar pe atacanți tineri, fără mare experiență: Robert Moldoveanu (22 de ani), Geani Stere (21 de ani) și Cătălin Măgureanu (20 de ani).

Andrei Spînu, soluție ofensivă pentru Dinamo

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a comentat situația complicată în care se află clubul din Ștefan cel Mare și propune un nume de la echipa a doua: Andrei Spînu (19 ani).

„Din punct de vedere sportiv, nu e o mare pierdere. În meciul cu Voluntari a intrat Robert Moldoveanu în locul lui Jonathan Morsay, a revenit după o accidentare și a avut ocazii de gol. 

Mai este Andrei Spînu, născut în 2002. E număr 9, crescut la Academie. Sunt variante și sper să primească mai multe șanse!”, a spus Răduță, potrivit Prosport.

VIDEO Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Magaye Gueye, șocat după ce a fost depistat pozitiv la cocaină: „ÎNSCENARE!” » „Era buimac, nu știa nimic”

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

Playtech: Antonia, mai HOT ca niciodată! S-a pozat aşa la DUŞ, iar fanii au observat imediat. A lăsat prea multe la vedere


Comentarii (4)
22cea
22cea  •  10 Martie 2021, 16:38
Postat de parpalache pe 10 Martie 2021, 16:00

Am inteles ca Nemec si-a reluat antrenamentele,dar oricum nu va fi de la inceput 100%!

De parca inainte ar fi fost apt 100% .

parpalache
parpalache  •  10 Martie 2021, 16:00

Am inteles ca Nemec si-a reluat antrenamentele,dar oricum nu va fi de la inceput 100%!

zorrozabal
zorrozabal  •  10 Martie 2021, 15:58

Moldoveanu!Si Stere pare promitator!Chiar si Borcea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează