FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul „câinilor”, și-a desființat fotbalistul. +36   FOTO
Ionel Gane (49 de ani), antrenorul „câinilor”, și-a desființat fotbalistul.

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 19:48 / Actualizat marti, 09 martie 2021 19:53

Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Ionel Gane (49 de ani), antrenorul „câinilor”, și-a desființat fotbalistul.

- Jerry, te salut, cum ai primit vestea despre Gueye? 
- Mă crezi că n-am știut ce să-i zic doctorului la telefon când m-a sunat să-mi spună? Am rămas mut minute bune. Fix asta ne mai lipsea nouă, la Dinamo, în această perioadă. Nu era de ajuns ce probleme avem, cu ce ne confruntăm. Efectiv am fost în transă până când m-a liniștit doctorul fiindcă m-am gândit că o să pierdem meciul cu Steaua din Cupă! 

- Și doctorul ce ți-a zis? 
- Că e un caz izolat și nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă. Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. În plus, au mai fost testați atunci alți doi jucători, Fabbrini și Steliano Filip și ei au fost în regulă. 

Magaye Gueye, dopat! Ionel Gane: „Nu l-am bănuit de așa ceva”

- Ți-a dat ceva de bănuit la Gueye în ultima vreme? 
- Sincer, nu. Mă crezi că nu mi-a lipsit și nu mi-a întârziat la nici un antrenament? La nici unul. 

- Dar parametrii lui fizici cum erau? 
- Se antrena normal, nu pot să spun că erau ceva extraordinar, mai ales la fizicul lui, la kilogramele lui, dar chiar nu m-a făcut prin modul în care se antrena să-l bănuiesc că ar fi capabil de așa ceva. 

- A avut în toamnă probleme... 
- Da, când era și Contra la echipă, atunci ne-a zis că e în depresie, că are probleme mari cu banii, dar de atunci chiar l-am folosit destul de mult, mai ales acum, în ultima vreme, după ce s-a accidentat Nemec. 

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

- Cu el ai vorbit? 
- Cu cine? 

- Cu Gueye! 
- Nu și nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar... 

- Dar? 
- Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul. 

- Și Mutu a pățit la fel, Chelsea l-a dat afară și ulterior l-a și dat în judecată! 
- E normal. Eu acum măcar mă bucur că am rămas cu acea calificare din Cupă, dar la nivel de imagine nu e bine deloc pentru Dinamo. Sincer, nici nu știu dacă a mai fost vreun caz în România ca un fotbalist să fie prins pozitiv cu cocaina, a mai fost? 

- Nu-mi aduc aminte să fi existat așa ceva... 
- Incredibil! Incredibil! Incredibil! Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun, aproape că nu mai are ce să se întâmple deosebit fiindcă toate au avut deja loc la Dinamo.

VIDEO. Șeful din acte de la Dinamo dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Citește și alte știri despre cazul de dopaj al lui Magaye Gueye: 

Ce riscă Magaye Gueye și Dinamo, după ce atacantul a fost prins dopat la derby-ul cu FCSB

Cum a fost depistat Magaye Gueye pozitiv la cocaină: „Asta se întâmplă cu utilizatorii cronici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
10204863120153432
Claud Amarad  •  10 Martie 2021, 14:12

DE CE NE MIRAM ATATA! Se cunosc nenumarate cazuri de dopaj in toate ramurile sportive,unde plantele exotice cresc pe toate santurile localitatilor rurale si chiar in buza urbanicului. Iar cum unii antrenori,setosi de performante urlatoare,chiar incurajeaza folosirea unor stimulente energizante de catre sportivi,corpul acestora se seteaza,devine lacom si vrea cat mai des si mult,sportivul se lasa pe mana pierderii de sine subjugat de nevoie si placere,in final desoperindu-se fata de staff si colegi.Sa ne amintim si de patania lui Adrian Mutu din Anglia,cand cazat a impartit locuinta si naravul cu colegi din impatimita America Latina,sau Africa hranitoare de halocinogene.In concluzie,in momentul cand ne sosesc sportivi din mediul exotic al etnobotanicelor si-i inperechem in camere de locuit pe nepotriveala de gusturi si chiar deficienti in caracter si educatie,vom avea surprize majore cand la usa ne vor bate autoritatile cu biciul in mana si ne vor inmana nota de plata!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Martie 2021, 11:39

drogaciunea , drum bun cale batuta ...........precum si gane cu nicolae !!!

viata_de_caine
viata_de_caine  •  10 Martie 2021, 00:01

Afara de la Dinamo, in secunda 2 trebuie reziliat contractu, nu e la prima abatere, datorita lu asta puteam pierde calificarea cu FCSB din cupa. Adica fix asta ne mai trebuia, demisia si lui Gane, se pare ca jucatorii fac ce vor, a pierdut vestiaru din mana, demisia, nu jucam nimic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close