FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, taxată după ce Gueye a fost prins dopat: „Cluburile mari dau bani și află” » De la ce ar fi pornit totul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 09:02 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 09:25

Dinamovistul Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină în urma controlului efectuat după meciul Dinamo – FCSB 1-0, din optimile Cupei României.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre cazul vârfului născut în Franța, și spune că Dinamo a greșit când nu a renunțat la el după filmulețul controversat de la începutul anului, când s-a filmat într-un jacuzzi, alături de două femei, în timp ce înjura conducerea clubului.

„Cluburile mari au nişte abonamente la nişte reţele. Plătesc abonamente ca să investigheze viaţa extrasportiva a celor pe care doresc să-i cumpere sau a celor pe care-i au în club. Dau nişte bani, Te costă ceva, dar îi găsesc peste tot, pe Facebook, pe Instagram. E ca la InStat!

În loc să iei decizia normală şi spui «Gata! Nu ne mai trebuie!» și să-l dai afară, îi faci contract”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Ioan Andone: „E nepermis”

Și Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a comentat situația în care se află Dinamo și a încercat să găsească explicații și a declarat că totul a pornit de la faptul că nu există disciplină la echipă.

„E nepermis pentru un jucător profesionist. Dacă nu există disciplină în cadrul lotului, poţi avea probleme de astea. De când s-a întâmplat episodul cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat și reziliat contractul. «Ne strici imaginea!». E de neînţeles”, a declarat Andone potrivit sursei citate.

VIDEO Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Magaye Gueye, șocat după ce a fost depistat pozitiv la cocaină: „ÎNSCENARE!” » „Era buimac, nu știa nimic”

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2021, 22:51

De unde sa avem bani bre?

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  10 Martie 2021, 19:22

Ba astia sunt păcălici cu toții, asta trebuia sa taca. Sa ii intrebe pe omologii lui de la Fed.germana de fotbal ce fac? Pun cluburile sa isi spioneze jucatorii sau fac 2000 de teste antidoping pe an si asa asigura curățenia pna în logica a 3a inclusiv. Când ești prost mai ești și fudul Vochine!

zagna
zagna  •  10 Martie 2021, 17:25

Proverbele nu mint ! "Hotul striga: hotii !"s-a adeverit. Cine a solicitat controlul s-a ars...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close