FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gueye e luat tare de un fost internațional: „Nu a tras pe nas cocaină ca să își îmbunătățească viteza! Cariera lui e terminată! Să își facă bagajele și să ne lase”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 13:32 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 14:05

Dorin Goian, fost fundaș la echipe precum FCSB, Rangers sau Palermo, a analizat cazul lui Magaye Guye (30 de ani), jucător depistat pozitiv la cocaină.

Fostul internațional l-a criticat dur pe atacantul francez de la Dinamo și spune că acesta trebuie să plece din Liga 1 pentru a nu afecta și mai tare imaginea fotbalului românesc.

Dorin Goian: „Gueye să plece”

E ceva de domeniul fantasticului să fii fotbalist și să ajungi să fii depistat cu cocaină! Poate dacă vrei să îți îmbunătățești performanțele sportive iei ceva substanțe care să te ajute. Dar să te apuci să te droghezi cu cocaină... Nu a tras cocaină pe nas ca să își îmbunătățească viteza.

Nu ar trebui să îi dăm prea multă importanță acestui jucător. E jucător de fotbal, nu fotbalist. Cariera lui e terminată. Dacă va primi o pedeapsă de doi ani de suspendare, e greu să revină la un nivel înalt. 

Din păcate, pune într-o lumină nu foarte favorabilă fotbalul românesc. Îi putem ura să își facă bagajele cât mai repede și să ne lase", a spus Goian la Pro X.

VIDEO Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB! ANAD a înștiințat toate forurile

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Oficialul lui Dinamo, vehement în cazul lui Gueye: „Să își vadă de drumul lui! Nu are ce să caute aici”

Gueye, ironizat după „cazul cocaina”: „Între cele două tipe, arăta a consumator!” » Cortacero, luat și el la rost

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează