FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Oficialul lui Dinamo, vehement în cazul lui Gueye: „Să își vadă de drumul lui! Nu are ce să caute aici”

Oficialul lui Dinamo, vehement în cazul lui Gueye +36   FOTO
Oficialul lui Dinamo, vehement în cazul lui Gueye

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 10:11 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 11:58

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a intervenit la GSP LIVE și a vorbit despre cazul atacantului francez Magaye Gueye (30 de ani), care a fost depistat pozitiv la cocaină după Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României.

  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor înștiințate. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba de atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța dopantă este cocaina.

Oficialul „câinilor” a fost dur în cazul atacantului, despre care spune că trebuie să plece de la echipă, și speră ca acest episod să nu afecteze imaginea clubului și relația cu sponsorii.

Radu Birlică: „Gueye să își vadă de drumul lui”

„Încă ne revenim din șocul de ieri. Eu mi-am spus părerea de când a fost în jacuzzi cu fetele alea. Spune-mi cu cine te întâlnești și îți spun cine ești. Trebuia urcat în autobuz de atunci!

E o pată pe imaginea clubului! El trebuie să își revină, dar să își vadă de drumul lui! Nu are ce să caute la un club ca Dinamo!  E un șoc pentru noi. E lezată imaginea clubului. Băieții nu au nicio legătură cu ce face băiatul ăsta. E grav ca unui sportiv să i se întâmple asta. Nu erau de ajuns problemele pe care le aveam. Asta ne mai lipsea. Probabil că se vor lua măsuri dure.

DDB se chinuie să ia licența, eu mă străduiesc să găsesc un sponsor. E foarte greu, asta ne mai lipsea. Momentan nu avem niciun feedback de la sponsori. Dar cred că și ei și-au dat seama că e un caz singular și nu cred că vor fi probleme”, a spus Radu Birlică, directorul de marketing al clubului, la GSP Live.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Magaye Gueye, șocat după ce a fost depistat pozitiv la cocaină: „ÎNSCENARE!” » „Era buimac, nu știa nimic”

Dinamo, taxată după ce Gueye a fost prins dopat: „Cluburile mari dau bani și află” » De la ce ar fi pornit totul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  10 Martie 2021, 14:43

Magaye trebuie dat afara pentru ce joaca, adica nimic. Plus ca are si salariu de 12.000 de euro, pai cu banii astea, sa ma scuzati dar gasesti 2-3 fotbalisti super buni, eficienti si care nu au o imagine pr0asta. Deci cu plecarea lui Gueye ar elibera si bugetu, ar fii o gura mare de oxigen in conditiile date. Probabil ca i se va rezilia contractu , daca va fii gasit vinovat si la proba B, nu are rost sa mai tii un fotbalist ce va sta suspendat 1 an-2 ani.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  10 Martie 2021, 13:15
Postat de Manu Ion pe 10 Martie 2021, 12:53

Tot lotul lui Dinamo ar tb testat !!! Vedeti in ce consta acea indarjeala impotriva FCSB ?????Cu o pastila alerga 90 min .!!!!! Si lotul Astrei Ploiesti las testa !! Si acolo miroase ceva necurat!!! Ma uit la Radunovici de abia mai alearga 60 min !!!! De ce oare !!Cred ca aceia care acuza FCSB de lucruri necurate aceeia se dopau !!!! Sunt curios daca vor fi testate mai multi jucatori dupa acest incident !!!

Bine mai baciule

939271716140965
Manu Ion  •  10 Martie 2021, 12:53

Tot lotul lui Dinamo ar tb testat !!! Vedeti in ce consta acea indarjeala impotriva FCSB ?????Cu o pastila alerga 90 min .!!!!! Si lotul Astrei Ploiesti las testa !! Si acolo miroase ceva necurat!!! Ma uit la Radunovici de abia mai alearga 60 min !!!! De ce oare !!Cred ca aceia care acuza FCSB de lucruri necurate aceeia se dopau !!!! Sunt curios daca vor fi testate mai multi jucatori dupa acest incident !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează