LIGA 1  ·  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

Dinamo mai pregătește două transferuri! Ce post vrea să întărească Mircea Rednic

Marti, 05 Februarie

După victoria cu 3-0 în fața celor de la Poli Iași, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo a anunțat alte două transferuri la echipa roș-albă.

Mircea Rednic a spus că, pe lângă un fundaș central, care se va alege dintre Ante Puljic și Lorenzo Gonelli, vrea să mai aducă și un fundaș dreapta, post pe care joacă acum mijlocașul Deian Sorescu.

Dar cum am spus, un fundaș central va veni. Vreau să aducem și un fundas dreapta. Deian Sorescu e mult mai util ca mijlocaș dreapta. El mai are mult de lucrat din punct de vedere defensiv.

Ante Puljic nu a jucat nici în ultiumul meci. Am vorbit cu el și mi-a zis că a primit o hartie și poate să își caute echipă. Nu a decis încă ce va face, dacă va pleca sau nu”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

În această iarnă, Dinamo l-a adus pe fundașul dreapta francez Damien Dussaut, dar acesta are probleme cu pregătirea fizică, nemaijucând de 9 luni. (Detalii AICI)

 Citește și:

Doi dinamoviști, cei mai buni de pe teren în Dinamo - Poli Iași! Cum s-au descurcat noile transferuri + cine a dezamăgit

Comentarii (2)

zecs93  •  05 Februarie 2019, 16:07

poate si o extrema ne ar mai trebui, salomao a plecat iar zenke nu prea se ridica la nivelu de a juca bine !!!

redbuldog  •  05 Februarie 2019, 11:14

Dah Mircika,ai ajuns la vorbele mele...Sorescu e mult mai util ca mijlocas ofensiv,si nu are rost sa-i compromiti acum cariera,daca mai avea 17ani,poate mergea reconversia,oricum Zenke,a fost slabut aseara,pierzand cam toate mingiile,si nu prea are concurenta pe post..Asteptam sa ,,fortezi"un pic si tineri din ,,ograda",dandu-le sanse periodic sa evolueze,caci numai cu ,,mercenari"nu faci performanta pe termen lung..

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
13:00 Tenis, Calificări

Wimbledon

Eurosport
20:30 Volei, CEV Cup

Slovenia - România

Digi 3
Program TV complet

U21