FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiuni interne la Dinamo! Anchetă în vestiar: „Ne-a turnat Mario!”

Mario Nicolae
Mario Nicolae

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 07:28 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 08:43

Doi jucători al lui Dinamo, Mihaiu și Crețu, au pus la cale o farsă morbidă pentru un coleg, Nepomuceno. Artizanii glumei proaste și colegii lor cred că povestea a apărut în media din cauza managerului Mario Nicolae, omul care l-a adus pe atacantul din Curacao.

Andreas Mihaiu și Geani Crețu au dispărut temporar din echipa lui Dinamo din cauza unei farse pe care i-au creat-o unui coleg, Gevaro Nepomuceno. Farsa a fost una îngrozitoare, tinerii dinamoviști au lipit o cruce pe o ușă și au scris „RIP” (Rest in peace), „Odihnește-te în pace!”.

Gluma a ajuns în media și jucătorii cred că au fost „turnați" de către directorul sportiv Marius Nicolae. Acesta, fost translator la FC Argeș, fost director sportiv la Petrolul, a devenit oficial al lui Dinamo la recomandarea lui Ionel Gane, pe baza prieteniei Nicolae-Contra-Gane. Acum el hotărăște care sunt fotbaliștii pe care ar trebui să-i recruteze Dinamo, de la Nepomuceno la Morsay.

 De altfel, fotbaliștii suspectează că Nicolae i-ar fi „turnat" în presă și către membrii cotizanți ai asociației „Doar Dinamo București" chiar din cauza faptului că el îl adusese la Dinamo pe Nepomuceno, cu care lucrase și la Ploiești.

Pe vremea când lucra la Ploiești, Mario Niculae a ieșit în evidență atunci când a încasat o primă de 40.000 de euro pentru câștigarea Cupei României, o sumă mai mare decât era un salariu anual la Petrolul. 

7 meciuria adunat Nepomuceno la Dinamo, în care nu a marcat niciun gol. El a ajuns la "câini" de la Halifax, o formație din liga a cincea engleză, în care înregistrase 13 partide și un gol

VIDEO Dinamo, duel tare în Liga 1! Totul despre meciul cu FC Voluntar

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Probleme pentru dinamovistul Gevaro Nepomuceno » De ce a lipsit în meciul de la Călărași

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/veste-fabuloasa-din-spania-pentru-dinamo-primul-obiectiv-parteneriat-cu-real-madrid-625441.html

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
cornelconasu
cornelconasu  •  06 Martie 2021, 12:32
Postat de Florin Alexandru pe 06 Martie 2021, 11:04

R.I.P. DINAMO ! Sper sa DISPARA cat mai REPEDE!!

Pune asta la tine pe poartă !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Martie 2021, 12:30

Băi Crăiţoiule chiar nu ţi-e ruşine ?! Nu esti capabil să scrii ceva de sport pentru că nu te pricepi incapabilule și o ții langa cu prostii și instigări murdare ?! Scrie de *** și lasă-ne !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  06 Martie 2021, 11:36

Dar cei 2 fotbaliști nu acuză că sunt doar 2 jucători de fotbal, tineri și fără performante? Ei cred ca astfel de glume sunt gustate la cluburi de gen Real, Inter, Bayern? Unde le e impresarul sa le bage mințile in cap, ca nu ajungi fotbalist daca lipsești crucicrucinici nu faci parte dintr-o echipă, sau sa câștigi respectul unei echipe......pentru ce îi plătesc pe impresari?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează