FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Marius Niculae, îngrijorat de situația „câinilor”: „Nu-mi imaginam că va ajunge ca Rapidul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 09:27

Marius Niculae (38 de ani) privește cu îngrijorare situația de la Dinamo, clubul care i-a marcat cariera. Fostul atacant nu exclude varianta falimentului.

„Cum să văd situația? La fel cum a terminat, adică nu au făcut transferuri importante, din contră, au vândut cel mai bun jucător. Sunt nişte lucruri care nu se întâmplau în trecut la Dinamo şi asta nu-mi dă motive că în viitor o să fie mai bine decât este acum. Din contră, eu n-o văd pe Dinamo în momentul de faţă în play-off.

 

Dacă nu se va găsi o soluţie să se achite datoriile şi aşa mai departe şi nimeni nu se va implica, nu doar la modul verbal, ci financiar, atunci există şi această posibilitate (n.r. a falimentului). Trebuie luată în calcul. Nu-mi imaginam niciodată că Dinamo va ajunge cum a fost Rapidul acum ceva timp. Exisă acest risc şi trebuie luat în seamă foarte serios”, a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport. 

Peluza Cătălin Hîldan se implică la Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a făcut anunțul oficial printr-o postare pe Facebook. Fanii afirmă că au semnat un „act istoric” și au virat deja prima tranșă de bani către club. Suma, peste 100.000 de euro, ar urma să fie folosită la plata salariilor restante. 

VIDEO // Matchpreview Dinamo - Astra

Vezi și:

DINAMO // OFICIAL Peluza Cătălin Hîldan: „Am semnat un act istoric! Astăzi vom plăti salariile restante”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1022177181487821
Costel Angiu  •  31 Ianuarie 2020, 19:22

corect toti aveti dreptate dar nici unul din cei care deplang dinamo adica cei care s+au lansat la acest club nu au dat nici un leu dar vin cu tot felul de sfaturi RUSINE

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Ianuarie 2020, 14:42

Alt gigist... În loc să-l sprijine pe Ionuț... Să ia exemplu de la cei ce se implică. Elias, de exemplu...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  31 Ianuarie 2020, 12:54

mai este unul cu nume greu care plange pe dinamo si da numai sfaturi pentru x si y dar atat ,ca-l doare mana sa dea altceva !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează