FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // OFICIAL Peluza Cătălin Hîldan: „Am semnat un act istoric! Astăzi vom plăti salariile restante”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 23:06

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan o ajută pe Dinamo să treacă de probleme financiare. 

UPDATE 09:30

Peluza Cătălin Hîldan a făcut anunțul oficial printr-o postare pe Facebook. Fanii afirmă că au semnat un „act istoric” și au virat deja prima tranșă de bani către club. Suma, peste 100.000 de euro, ar urma să fie folosită la plata salariilor restante. 

Comunicatul fanilor dinamoviști

„În urma sesiunii de vot desfașurate în aceste zile, după exprimarea majorității membrilor cotizanți în favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în fața notarului, reprezentanții FC Dinamo și reprezentanții Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acțiunile Clubului Dinamo.

În același timp, sumele strânse până la acel moment prin ProgramDDB au fost virate Clubului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să participăm la efectuarea oridinelor de plată către jucătorii cu restanțe salariale.

Ne-am dorit ca acest lucru să fie făcut înainte de reluarea campionatului, acoperirea restanțelor fiind una din condițiile pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

În ritmul înscrierilor din ultimele zile, astăzi ar urma să trecem pragul unei jumătăți de milion de lei. Cu o lună mai devreme față de ce ne-am propus la începutul anului.

Nu mai avem în cont toți acești bani. De ieri am luat-o din nou de la zero. Dar dacă am reușit să ajungem până aici avem curajul să credem că în următoarele luni vom strânge încă pe-atât.

Le mulțumim tuturor dinamoviștilor care au crezut și cred în acest proiect! Le mulțumim tuturor celor care au avut curajul să se implice în mod concret!

Am adunat în această Comunitate Socios oameni simpli, studenți, soldați, pensionari, familii, sportivi, foste glorii, artiști, oameni politici, oameni de televiziune, români din diaspora, oameni din peluză, membri Elite sau copii care și-au pus deoparte banii din alocație pentru a se înscrie în DDB.

Pentru ei și pentru toți suporterii lui Dinamo, acesta este UN MOMENT ISTORIC, fără precedent în fotbalul din România. Dar nu-l vom sărbători în niciun fel, pentru că suntem conștienți că greul de abia acum începe.

Adevărata realizare va fi să reușim împreună să redresăm echipa și să atragem un investitor puternic pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul.

Vom avea răbdare și vom cere tuturor suporterilor să aibă răbdare.

Toată strădania noastră are un singur scop: Salvarea lui Dinamo. Și lucrul acesta încă nu este realizat. Nu ne vom opri aici. Îi chemăm în continuare pe toți suporterii să vină ALĂTURI DE NOI pentru a ridica Dinamo.

- Alături de noi înseamnă PE STADION, ÎNCEPÂND CHIAR DE MÂINE, sau cumpărând bilete și abonamente chiar dacă sunteți departe. https://www.bilete.ro/fc-dinamo-astra-giurgiu/

- Alături de noi înseamnă în Programul DDB. www.programddb.ro

- Alături de noi înseamnă ALĂTURI DE DINAMO.

În viața asta mai avem ceva de făcut... Să salvăm Dinamo!”, au scris fanii dinamoviști.

Știrea inițială

La o zi după ce Dinamo a cerut un împrumut de la LPF, de 250.000 de lei, fanii din PCH au devenit acționari ai clubului, anunță Prosport. 

Astfel, prin programul „DDB”, suporterii au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede. 

Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

Match PreviewDinamo - Astra  

Citește și: 

OFICIAL Încă o plecare! „Câinii” i-au reziliat contractul lui Brito

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (58)
 •  31 Ianuarie 2020, 18:34
Postat de bogdany8 pe 31 Ianuarie 2020, 15:33

Poate isi recastiga bani inzecit, cred ca au primit asigurari, ca daca luam licenta, vin arabii si isi vor primi banii inapoi.

Pch e de apreciat. Jucatorii sa nu uite asta pe teren....

bogdany8
bogdany8  •  31 Ianuarie 2020, 15:33
Postat de tipsy pe 31 Ianuarie 2020, 01:39

Ei vor sa ajute Dinamo. Ca altfel ii dadeau lui Negoita 1 euro si cumparau clubul. Au dat bani sa se ia licenta, alea 10% din actiuni reprezinta mai mult ceva simbolic.

Poate isi recastiga bani inzecit, cred ca au primit asigurari, ca daca luam licenta, vin arabii si isi vor primi banii inapoi.

bogdany8
bogdany8  •  31 Ianuarie 2020, 15:31

Suntem singura echipa romaneasca unde fanii ajuta clubu, asta inseamna devotament, daca s ar mai fi strans inca 200 de mii de euro, puteam achita si licenta si asa ne ar fi scapat de negoita , dar oricum o sa o luam, indiferent de cauza, si atunci sper ca acest negustor cu acelasi nume, Ionut Negoita, sa vanda acest club arabilor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează