FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Mattia Montini a dat cărțile pe față: „Discut cu Craiova, cu oricine! Mă interesează și banii”

Lui Montini i-ar plăcea să continue în România
Lui Montini i-ar plăcea să continue în România

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 07:55

Atacantul Mattia Montini, 28 de ani, a mărturisit că Dinamo nu i-a dat semnale că l-ar mai vrea, astfel că va lua în calcul și un eventual transfer la Craiova sau la oricare echipă îl dorește.

- Mattia, ce faci, vreo veste de la Dinamo, ți s-a propus extinderea contractului? 
- Momentan, nu. De ce? 

- Îți expiră luna viitoare, Mihalcea te-ar vrea la echipă. 
- Da, așa e. Am vorbit și cu antrenorul, ne-am conversat zilele trecute în italiană, mi-a zis că voi avea șanse să joc. Mi-a spus că toți vom porni de la zero și va oferi posibilitatea fiecărui fotbalist să arate ce poate. N-am vorbit mult de situația mea. El mă vrea, OK, trebuie să mă vrea și conducerea.

DINAMO. Mattia Montini: „Iau în calcul și banii"

- Are prioritate Dinamo sau ai vrea o altă aventură? 
- Este posibil să continuu, este posibil să plec, ți-am mai zis, sunt deschis oricărei oferte. (râde) Mai întâi, stai să vină o ofertă, momentan nu e nimic pe radar. Iau în calcul orice propunere. 

- Și Craiova? 
- Da, bineînțeles. Și dacă, să zicem, de exemplu, îmi oferă Chindia Târgoviște un acord, din politețe o să stau de vorbă, nu sunt cu nasul pe sus. Îți ziceam un exemplu. Dacă Dinamo mă va suna, voi fi dispus să vorbim, aș fi fericit să continuu. Am încredere în mine, simt că pot face lucruri bune pentru banii care mi se oferă. În România, cred că pot juca la nivelul de sus în campionat. 

- Ce va prima pentru tine? 
- Îmi place Dinamo, mă simt bine, suporterii sunt fantastici, dar trebuie să iau în calcul și banii. Ca orice om, vreau să am o familie, să-mi iau un apartament, nu mai sunt un adolescent, pentru asta e nevoie de bani.

„Bravo, români!"

- Ai vreo temere revenind la antrenamente? Totuși, nu s-a încheiat pandemia de coronavirus. 
- Știi că vorbeam, va fi ca mersul prin junglă, ceva neprevăzut, nu știi ce se poate întâmpla peste câteva minute, peste o zi, două. E chestie de hazard. Dar nici nu mă pot gândi că se poate întâmpla ceva rău, să mă panichez. În România, e bine că s-au luat măsuri din timp, că oamenii au fost disciplinați, cred că mai înțelegători și mai conștienți decât în Italia, bravo, români! Ni se vor face teste înainte să intrăm în cantonament, apoi, probabil, vom prelua un model din afară. N-ai cum să te antrenezi cu mască, însă o să facem antrenamente pe grupuri, poate 4 jucători la câțiva metri unul de celălalt. Fiecare cu mingea lui, fiecare cu dușul lui, poate rămânem o perioadă la Săftica, vedem. 

- Te-ai simți mai protejat cu masca? 
- Vrei să mă sufoc sau de ce mă întrebi? N-ai cum să faci efort cu așa ceva la gură.

„Nu știm cum și când se va relua campionatul, va fi ciudat. Măcar să reîncepem antrenamentele. Probabil, în fiecare zi vom face teste, iar la început nu vom avea contacte, de-abia după două săptămâni să ajungem la miuțe" 

Mattia Montini, atacant Dinamo

6.000 € pe teste

Mihalcea și ceilalți dinamoviști speră ca de lunea viitoare să se antreneze la Săftica. S-au achiziționat testele COVID-19, iar roș-albii n-au fost zgârciți.

„Au luat câteva sute, de calitate bună, germană. Au plătit 6.000 de euro pe ele. Dinamo a mai investit și pentru un termometru cu infraroșu, costisitor și ăla, care-ți spune temperatura corpului într-o secundă. Au implicat o sumă considerabilă, având în vedere situația de la club", a dezvăluit o persoană din lumea medicală bucureșteană.

VIDEO Avem fotbal după pandemie! Leipzig și Freiburg luptă pentru un loc în cupele europene

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Șerban, SALVAT de Adrian Mihalcea » Vestea imensă primită de „prizonierul” lui Dinamo

Încă un deadline! Prima reacție oficială după anunțul lui Ioan Andone: „Mai sunt niște lucruri de pus la punct”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  12 Mai 2020, 10:22

De bun ce este nici macar in serie B nu prinde contract !

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  12 Mai 2020, 10:10

bey Montini, du-te unde vezi cu ochii si traieste-ti viata, important e sa scapi cu bine din cloaca lui Negoita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează