FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Șerban, SALVAT de Adrian Mihalcea » Vestea imensă primită de „prizonierul” lui Dinamo

Ionuț Șerban se află la Dinamo din 2013. foto: GSP
Ionuț Șerban se află la Dinamo din 2013. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 17:46

Adrian Mihalcea (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a declarat astăzi că se bazează în continuare pe mijlocașul Ionuț Șerban (24 de ani), fotbalistul-prizonier în „Ștefan cel Mare”.

„Eu nu cred că antrenorii care au fost până acum la Dinamo l-au marginalizat din cauza acelei clauze. El și ceilalți vor avea șanse egale de a fi titulari. Eu o să am răbdare și cam toți jucătorii s-ar situa pe aceeași treaptă a pregătirii. 

Nu cred că cineva l-a privit pe Șerban altfel din cauza acestei clauze. Nu cred. Ar fi neprofesional să ai un jucător cu calități și tu să îl privezi de locul de titular sau de locul din lot din cauza unei clauze”, a declarat Adrian Mihalcea, potrivit Prosport.

„Cazul Ionuț Șerban”, pe scurt

  • Dinamo e în pericol ca în foarte scurt timp să fie nevoită să achite 1 milion de euro. Motivul? Clauza din contractul lui Ionuţ Şerban, cumpărat de la Sportul Studenţesc în 2013. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de Ionuţ Şerban, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro.
  • GSP.RO a scris în urmă cu o săptămână că mijlocașului de 24 de ani i s-a oferit un salariu de 3.500 de euro lunar, cu 1.500 € sub venitul lui din prezent. El ar vrea același salariu ca acum, adică 5.000 €, și un bonus de instalare de 20.000 €. 
  • Clubul condus de Ionuț Negoiță nu poate renunța la mijlocașul Ionuț Șerban, din cauza unei clauze setate de fostul președinte Constantin Anghelache

59 de meciuride Liga 1 a disputat Şerban în tricoul lui Dinamo în cei apoape 7 ani petrecuţi în alb-roşu, ceea ce înseamnă o medie de sub 8,5 meciuri pe sezon

50.000 de euroe cota lui Şerban astăzi, conform transfermarkt, de 8 ori sub cea deţinută în vara lui 2013, când avea doar 18 ani şi a trecut de la Sportul la Dinamo

VIDEO. Ionuț Negoiță, despre clauza lui Ionuț Șerban: „Eu n-am fost de acord cu ea!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Continuă telenovela vânzării clubului: „Spaniolii vor să cumpere, totul depinde de Negoiță”

DINAMO. Ionuț Șerban își strigă disperarea într-un interviu pentru GSP: „Urăsc clauza aia nenorocită! Nu sunt eu vinovat. Mi-am irosit 5 ani din viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  11 Mai 2020, 22:46

Valoare :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează