FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Continuă telenovela vânzării clubului: „Spaniolii vor să cumpere Dinamo, totul depinde de Negoiță”

Ioan Andone a oferit noi detalii despre vânzarea lui Dinamo
Ioan Andone a oferit noi detalii despre vânzarea lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 17:04

Dinamo continuă să fie actorul principal din interminabila telenovelă a vânzării clubului. Potrivit lui Ioan Andone, negocierile cu Herminio Menendez nu au picat definitiv. 

Contactat de GSP.ro, Ioan Andone (60 de ani) a dezvăluit că există în continuare interes din partea fostului canotor pentru preluarea clubului din „Ștefan cel Mare”. „Totul depinde de Negoiță”, spune fostul mare fundaș al „câinilor”. 

Ioan Andone: „Vor să cumpere, totul depinde de Negoiță”

„Știu că încă se negociază și că tratativele există. Totul depinde de domnul Negoiță, dacă vrea să vândă. Eu știu că spaniolii nu s-au retras din negocieri. 

N-am de unde să știu câți bani au. Dar, în momentul în care intri în negocieri și cumperi pe un leu, îți asumi datoriile. Trebuie plătite restanțele, altfel vor fi mari probleme. Din ce știu, ei vor să cumpere”, a afirmat Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Negoiță și oamenii lui le-au cerut ibericilor să probeze cumva că dispun de sumele pe care promit că au să le investească. N-au putut să demonstreze nici cu extras de cont, nici cu vreo garanție. 

Realitatea e că trupa pe care o conduce Herminio Menendez, un fost canotor medaliat olimpic, a apărut la București doar cu dorința de a deveni proprietară a societății, nu a prezentat nimic clar

Spaniolii au verificat contabilitatea, au negociat cu Negoiță modul în care se angajau să-i achite actualului acționar majoritar sumele pe care el le are de recuperat. Când li s-a cerut să prezinte o garanție de vreun fel, un extras care să arate că dispun de banii necesari sau vreo altă valoare, au recunoscut că nu sunt în stare să arate nimic!

VIDEO. 23 de ani de la cel mai șocant episod din istorie la Derby de România

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvăluiri halucinante despre rivalitatea dintre Steaua și Dinamo! Cum a fost drogat înaintea unui meci de Miliție: „A venit la mine o studentă la stomatologie”

Ce transfer vrea să facă Adi Mihalcea la Dinamo: „Am cerut deja conducerii. Se poartă discuții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
nicu.rares
nicu.rares  •  12 Mai 2020, 00:23
Postat de foxi pe 11 Mai 2020, 20:41

Serialul asta cu vanzarea lui Dinamo se difuzeaza si in Venezuela , tara care e “mama telenovelelor”!!Are succes maxim!:)))

Lasa ca pe pandurii o putem vedea la Viata Satului, emisiunea lui Mitica Popescu !

creeperno
creeperno  •  11 Mai 2020, 22:31

Steaua e in liga 4 hazliule

clevermachine
clevermachine  •  11 Mai 2020, 21:29
Postat de kordell pe 11 Mai 2020, 21:28

Moare pe baricade , demn de emisiunea O viata pentru o idee !

daca voi ati abandaoat toti pe dinamo99 aka rusinea romaniei este treaba voastra., dar Steaua dainuie pe vecie in liga 1.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează