FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra i-a făcut portretul omului care intermediază vânzarea lui Dinamo: „Profesionist adevărat, influent, apreciat”

Juan Jose Melero Marin e omul care intermediază vânzarea lui Dinamo
Juan Jose Melero Marin e omul care intermediază vânzarea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 13:47

Cosmin Contra (41 de ani), fost antrenor la Dinamo și la naționala României, a comentat negocierile existente între Ionuț Negoiță și spaniolul Juan Jose Melero Marin, privind cedarea clubului din „Ștefan cel Mare”

Juan Jose Melero Marin, un om de afaceri ce are puternice legături cu echipa Getafe, ar fi cel care ar intermedia afacerea, ibericul având rolul de a-i găsi lui Negoiță un cumpărător potent. „Guriță”, om de fotbal cu multiple conexiuni în fotbalul din Spania,  a vorbit despre această afacere. De altfel, Contra și Melero Marin s-au intersectat la Getafe în sezonul 2014-2015.

Cosmin Contra: „Domnul Melero este un adevărat profesionist”

„Am citit și eu câte ceva în presa din România, nu știu mai multe în legătură cu acest subiect, însă pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla. 

A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al  federației fiind o recomandare în acest sens”, a declarat Contra, potrivit Prosport.

Care sunt șansele ca Juan Jose Melero Marin să preia Dinamo

Se pare că investitorul spaniol este cu adevărat interesat să preia echipa bucureșteană, fapt de care Ionuț Negoiță s-a convins și, ca urmare, i-ar fi cerut acestuia o garanție de 200.000 de euro pentru exclusivitate în raport cu Dinamo, anunță sursa citată. 

Asta înseamnă că în eventualitatea în care spaniolul ar achita această sumă, Negoiță ar renunța la orice alte discuții de vânzare a clubului. Părțile implicate se apropie de a ajunge la o înțelegere, iar sursa citată scrie că săptămâna viitoare pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo ar putea fi cedat oficial de către Negoiță!

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

VIDEO. De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Două cluburi din play-off au probleme după anunțul lui Iohannis: doi jucători nu pot fi „repatriați”, altul intră în izolare

EXCLUSIV Astra și Sepsi o concurează pe Dinamo pentru semnătura lui Alexandru Cherecheș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
creeperno
creeperno  •  05 Mai 2020, 22:48

Vedem saptamana viitoare daca e profesionist

100000141376343
Doru Munteanu  •  05 Mai 2020, 19:57

Povestea asta cu "săptămână viitoare face afacerea"de ce reo 2ani tot o auzim , neputință nu vinde clar e un cămătar pervers el vrea doar sa falimenteze Dinamo că principal creditor se înscrie la masa credala și vinde Saftica pe câteva milioane de euro..asta e deal-ul lui neputință.

rocky2
rocky2  •  05 Mai 2020, 18:01
Postat de bscf pe 05 Mai 2020, 15:31

Pentru cine sa devina o amenințare?

Pentru n.oi!;)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează