FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Astra și Sepsi o concurează pe Dinamo pentru semnătura lui Alexandru Cherecheș

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 10:35

Dinamo concurează cu Sepsi și Astra pentru semnătura lui Alexandru Cherecheș, fundaș stânga - 23 de ani. ”Câinii” pierd la capitolul bani, însă îl ademenesc cu un post de titular.

Dinamo n-a stat degeaba în pauza cauzată de pandemia cu Covid-19. Șefii clubului s-au orientat pentru a-și stabili câteva dintre țintele pentru mercato din vară. O fereastră de transferuri inedită, care foarte probabil se va defășura, în cea mai mare parte, în același timp cu competiția.

Vine gratis și nu cere bani mulți

"Câinii" au pus ochii pe Alexandru Cherecheș, fundașul stânga de 23 de ani de la ASU Poli, așa cum Gazeta a anunțat luni. Nici fotbalistul n-ar spune nu unei mutări în "Groapă", iar rețeta financiară ar fi excelentă pentru Dinamo. Jucătorul e liber de contract în vară, iar salariul solicitat n-ar fi unul ieșit din comun, exact în plafonul stabilit de conducere, până în 5000 de euro lunar. "Salariul nu e cel mai important la vârsta mea. Ok, nu e de neglijat, dar important e să joc", a zis și jucătorul într-un interviu pentru GSP.RO.

Există concurență

Numai că pista s-ar putea aglomera pentru Dinamo. Criza de fundași stânga români, tineri, care pot reprezenta soluții viabile pentru cluburile Ligii 1, se adâncește, iar pentru semnătura lui Alex Cherecheș s-au mai înscris două cluburi. Sepsi și Astra și-l doresc și ele pe fundașul stânga de la Timișoara, ambele având un mare plus în fața lui Dinamo. Plătesc salarii mai mari. Covăsnenii au și "background" ca echipă care plătește leafa jucătorilor fără mari întârzieri, în timp ce giurgiuvenii îl pot atrage cu ideea unei echipe cu pretenții, care poate spera la cupele europene.

Concurență serioasă

Și Dinamo are un atu în această luptă. Sepsi și Astra beneficiază de jucători de calitate în flancul stâng. Titulari la cele două sunt Florin Ștefan, respectiv Risto Radunovici, ambii printre cei mai buni pe posturile lor din Liga 1. Rezerve pentru cei doi sunt doi puști, Andres Dumitrescu la Sepsi și Andrei Trusescu la giurgiuveni, ambii fără experiență. La Dinamo postul va rămâne, cel mai probabil, descoperit din vară. Lukas Skovajsa, slovacul de 26 de ani, nu s-a adaptat, cele 5 evoluții în tricoul "câinilor" fiind mai degrabă șterse.

"E prematur să discutăm despre o echipă sau alta, sincer am discutat și cu alte echipe din Liga 1 despre el. O decizie vom lua abia după ce se va relua competiția și perioada de mercato va intra pe un făgaș normal" 
Bogdan Apostu, agentul jucătorului

"Dat fiind că voi fi liber de contract, sper să am mai multe oferte. Să am de unde alege, iar împreună cu agentul meu să iau cea mai bună decizie" 

Alex Cherecheș, fundaș stânga ASU Poli

VIDEO.  Amintiri amuzante din vestiarul lui Dinamo: „Avea un rottweiler superb, l-a adus în camera noastră și i-a dat comandă câinelui să nu mișc ”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală » Ionuț Stroe, ministrul Sportului: „Iată ce trebuie să facă un club pentru a reveni la antrenamente”

Soluția lui Victor Pițurcă în cazul în care un jucător ar fi depistat pozitiv după reluarea pregătirilor: „Care ar fi problema?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Mai 2020, 17:22

auzi la *** asta c afirmatie , cum ca il multumeste p chereches asta 5000 d € lunar lar multumi , precum si p dinamo bineinteles !!! oare la c suma renunta el ba hahalera d ziarist c esti k sa ajunga la dinamo ? ba *** citeste : v.olteanu , l.oltay , c.ghetu , l.ciontea , amitran si m.arpentin !!! oare chiar crezi ca ii crapa buza lui dinamo dupa chereches ori tu ii faci ba nedelea reclama lui chereches asta ca saracu d el are 0 asisturi , 0 goluri !!! dinamo are nevoie d un fundas lateral bun si la asa ceva !!! noapte buna ba nedelea !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  05 Mai 2020, 13:35

*** ! CV convocari la loturi nationale reusite personale ! Nu am vazut nimic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

omidiu
omidiu  •  05 Mai 2020, 11:22

Cine naiba alege o ochipa unde e sigur ca nu o sa fie platit si unde are sanse mari sa isi treaca in CV o retrogradare?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează