FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Soluția lui Victor Pițurcă în cazul în care un jucător ar fi depistat pozitiv după reluarea pregătirilor: „Care ar fi problema?”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 09:30

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, le-a luat apărarea celor de la FCSB, care săptămâna trecută au avut probleme cu Poliția după ce au efectuat o serie de antrenamente la baza din Berceni

Cum fotbaliștii lui Bogdan Vintilă fuseseră în prealabil testați împotriva COVID-19, Pițurcă nu a înțeles raționamentul din spatele deciziei ca antrenamentele vicecampioanei să fie interzise de autorități.

„Dacă jucătorii de la FCSB au fost testați toţi şi sunt sănătoşi, nu văd de ce nu ar putea să facă antrenament, nu văd de unde ar putea să vină pericolul. Dacă după ce termină antrenamentul ei se duc acasă, e în regulă, nu au de unde să ia virusul şi atunci nu mai e problemă”, a declarat Victor Pițurcă pentru Telekom Sport.

Totodată, fostul selecționer spune că Liga 1 ar trebui să continue cu orice preț, chiar și în cazul în care un fotbalist ar fi depistat pozitiv după reluarea partidelor:

 „Am văzut varianta asta, că domne dacă se îmbolnăveşte un jucător... Se îmbolnăveşte un jucător, răceşte un jucător, de fapt e o răceală acest COVID-19, trebuie să continue activitatea. Problema e să nu fi contactat alţi colegi de-ai lui, alţi jucători, trebuie testaţi imediat. Cu siguranţă vor mai fi şi jucători care vor contacta acest virus, asta nu înseamnă că trebuie să oprim competiţia... Uşor-uşor, aşa cum spun specialiştii, trebuie să ne obişnuim cu acest virus, nu avem ce face, că altfel activitatea ar trebui să înceteze până anul viitor, deci nu vom scăpa aşa uşor de acest virus până nu se va găsi un antidot”. 

Victor Pițurcă are acasă aparat de testare pentru COVID-19: „Costă 180 de lei un test”

Victor Pițurcă (63 de ani) deține un aparat de testare împotriva COVID-19. Fostul selecționer crede că formațiile din Liga 1 ar trebui să folosească aceeași metodă înainte de reluarea sezonului. 

„M-am testat de vreo patru ori. În ultimele zile nu am mai făcut-o, m-am plictisit să ies negativ. Stau câteva zile, mai aștept. Dacă ies undeva și apoi revin, mă testez. V-am spus, mi-e frică să nu îl dau mai departe familiei. Sunt teste rapide. Te înțepi în deget, pui sângele într-un mic aparat și îți spune”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sursei citate.

VIDEO. Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena începând cu 15 mai

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Două cluburi din play-off au probleme după anunțul lui Iohannis: doi jucători nu pot fi „repatriați”, altul intră în izolare

Victor Pițurcă are acasă aparat de testare pentru COVID-19: „Costă 180 de lei un test” » Sfaturi pentru echipele din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tgbre
tgbre  •  05 Mai 2020, 12:44
Postat de pe 05 Mai 2020, 10:24

Cel care s-a urcat pe laptop crezand ca e cantar a ajuns sa dea lectii despre pandemie. Klopp , cand a fost rugat sa-si dea cu parerea despre Corona virus a spus ca el e doar un antrenor de fotbal cu sapca si barba , parerea lui nu conteaza , sa ii intrebati pe specialisti.Si iata ca romanii au gasit un specialist, Piturca ))))

acum e momentul ca antrenorii de fotbal sa-si dea cu parerea de virusi...va veni si timpul ,cand rafila ii va spune lui piturca, cum se antreneaza o echipa...

777225422466991
Flavius Pop  •  05 Mai 2020, 12:13

Ce faci tu importantule nu este semnificativ !! Tu faci teste *** !!Mai facut sa rad bunicule !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  05 Mai 2020, 10:24

Cel care s-a urcat pe laptop crezand ca e cantar a ajuns sa dea lectii despre pandemie. Klopp , cand a fost rugat sa-si dea cu parerea despre Corona virus a spus ca el e doar un antrenor de fotbal cu sapca si barba , parerea lui nu conteaza , sa ii intrebati pe specialisti.Si iata ca romanii au gasit un specialist, Piturca ))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează