FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

LIGA 1. EXCLUSIV Două cluburi din play-off au probleme după anunțul lui Iohannis: doi jucători nu pot fi „repatriați”, altul intră în izolare

Antrenamentele din Liga 1 vor fi reluate după 15 mai. foto: Ionuț Tabultoc
Antrenamentele din Liga 1 vor fi reluate după 15 mai. foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 07:04

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat luni că echipele din Liga 1 își pot relua cantonamentele începând cu 15 mai, data la care va expira starea de urgență din țară.

Vestea venită dinspre Cotroceni a fost primită cu entuziasm de majoritatea cluburilor din prima ligă, forțate de pandemia de coronavirus să-și întrerupă activitatea încă de acum două luni.

Există, însă, și unele probleme administrative la două echipe aflate în play-off. FC Botoșani are doi jucători care nu s-au întors încă în România, în timp ce un fotbalist al Astrei, așteptat ieri in țară, va trebui să-și petreacă urmatoarele două săptămâni în izolare.

Valeriu Iftime nu-i poate aduce în România pe argentinienii echipei

„Am găsit toți jucătorii. Deocamdată, singura problemă în a reveni în România o au doi argentinieni (n.a - mijlocașul Juan Bautista și atacantul Bryan Mendoza). Încă nu am găsit un aeroport care să nu-i țină în carantină. Ei vin din Argentina și ar putea ajunge prin vreun aeroport dintr-o țară care încă are probleme. Ar putea fi nevoiți să stea pe acolo. Așteptăm regulile privind circulația internațională și sper să-i putem avea pe cei doi la dispoziție.

Ceilalți jucători, absolut toți, vor fi zilele următoare aici”, a declarat Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Un fotbalist de la Astra Giurgiu va intra în izolare

„Avem un singur jucător în afara țării. Se va întoarce și va intra în izolare două săptămâni”, ne-a declarat și Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, ocupanta locului 4 în play-off. 

VIDEO. Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena începând cu 15 mai

Citește și alte știri de actualitate:

Un jucător al Craiovei e convins că pandemia de coronavirus e o diversiune: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

EXCLUSIV Interviu cu fotbalistul dorit de Dinamo: „Sper că prietenul meu, Deian Sorescu, a pus o vorbă bună pentru mine”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează