FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mattia Montini, urmărit de Levski Sofia, clubul temutului Vasil Bojkov, poreclit „Craniul” » Rednic confirmă interesul bulgarilor

Mattia Montini // FOTO: GSP
Mattia Montini // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 16:29

Mattia Montini (27 de ani), nouă goluri pentru Dinamo de când a venit la roș-albi, e cel mai incisiv om din atacul „câinilor”, iar reușitele din acest sezon i-au atenția lui Levski Sofia, locul 3 în campionatul Bulgariei. 

Conform sportal.bg, Bogdan Pătrașcu (39 de ani), recent instalat în funcția de coordonator al departamentului de scouting al lui Levski, a fost prezent la stadion la meciul cu Botoșani pentru a-l vedea la treabă pe Montini, care a jucat 60 de minute, fără să aibă realizări importante.

Mircea Rednic a confirmat faptul că Levski și-a trimis oamenii pentru a-l urmări pe Montini, dar dă asigurări că italianul nu va părăsi echipa în vară. 

„El a avut presiune un pic mai mare, a venit o echipă care a vrut să-l vadă, l-a mai văzut şi poate greşeala noastră a fost că el a ştiut că vin să-l vadă şi a fost mai egoist. Montini mai are contract încă un an de zile. Nu se pune problema ca el să plece”, a spus Rednic, potrivit TV Telekom Sport. 

GSP.ro a scris recent despre implicarea lui Vasil Bojkov, 63 de ani, zis " Craniul", în soarta echipei Levski Sofia.

550.000 €e cota de piață a lui Montini, potrivit Transfermarkt

Vezi și: Rachid Ait-Atmane e OUT de la Dinamo! Mircea Rednic a decis să nu îi ofere un nou contract

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  23 Aprilie 2019, 20:46

Acum cateva zile GSP ne anunta ca la clubul lui Bojkov ala"poreclit Craniul",a fost numit sef Giovani Becali,caruia i s-a dat mana libera sa taie si sa spanzure!Iar din stirea asta cu Montini,ce sa intelegem?Ca Giovani face ce stie el mai bine?Adica o *** pe...Dinamo!Deocamdata i-a sucit mintile lui Montini!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  23 Aprilie 2019, 18:13
Postat de ciclistul pe 23 Aprilie 2019, 17:30

Pentru 350 de mii il dau cei de la Rin si pe astia. Dinamo totusi nu e reprezentativa Romaniei, ca doar n-am ajuns sa vindem la bulgari! In Bulgaria merg ***, cum a mers si Adi Popa la Ludogoret. In mod normal la Levski si TSKA merge liga a 2-a.

In Bulgaria e si Moti! Ala care a eliminat de unul singur echipa cea blatista si fara nume! A facut fericite doua natii, un adevarat erou! RESPECT MOTI!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  23 Aprilie 2019, 17:33

ce se mai aude cu PUZ-ul ????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează