FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESARI

Giovanni și Victor Becali, mutare NEȘTIUTĂ! » Afaceri cu "Craniul", omul de fotbal numit de SUA „cel mai mare gangster al Bulgariei”: avion privat și buget ENORM!

Articol de , - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 12:43

GSP a scris astăzi, în exclusivitate, despre cele 3 tabere care s-au format la nivelul impresarilor din fotbalul românesc. În detaliu, reporterii Costin Ștucan și Victor Vrînceanu au dat de informații noi despre frații Ioan și Victor Becali.

O mutare, neștiută deocamdată, a fraților Victor și Ioan Becali este colaborarea cu Vasil Bojkov, 63 de ani, zis " Craniul", cel care a cumpărat recent clubul bulgar Levski Sofia, prin interpuși.

Bozhkov este fostul patron al clubului ȚSKA Sofia și are o relație de prietenie cu Ioan Becali încă din anii '90. 

Numit de ambasadorii americani la Sofia drept "cel mai mare gangster al Bulgariei", în telegramele WikiLeaks, miliardarul Bojkov - cu afaceri în zona de gambling și pariuri - le-a pus fraților Becali la dispoziție un avion privat și le-a încredințat managementul sportiv al clubului.

Joi, clubul bulgar Levski Sofia a anunțat OFICIAL numirea lui Bogdan Pătrașcu în funcția de scouter principal al clubului. Pătrașcu e angajatul firmei Becali Sport Management, patronată de Ioan și Victor.

Surse din lumea impresarilor susțin că frații Becali vor avea la dispoziție pentru transferurile lui Levski un buget de aproximativ 10 milioane de euro!

Are cea mai mare colecție de obiecte tracice

Vasil Bojkov are cea mai mare colecție privată de obiecte din regiunea istorică Tracia. Averea lui este estimată la 1,5 miliarde de dolari!

„Afacerile ilegale ale lui Bojkov includ spălare de bani, fraudă la privatizări, intimidare, extorcare de bani și înșelătorie”  James Pardew, 2005, fostul ambasador al SUA la Sofia

26 de titluriultimul în 2009, 25 de Cupe ale Bulgariei (record), 3 Supercupe și de două finalistă a Cupei Balcanice (1961, 1963). Acesta e palmaresul lui Levski Sofia

vasil bojkov
* foto: Vasil Bojkov

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  06 Aprilie 2019, 09:02

Seamana suficient cu smecherul de la noi numit COLDEA !

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  05 Aprilie 2019, 20:05

Un soi de "FECESEBETĂTĂ"??? Bine...la o scară mai mare! Una e să ai colecție de obiecte tracice, şi alta e să plimbi oile prin Pipera. ***. Nu țară, nu steag...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  05 Aprilie 2019, 16:59

Smecheri de smecheri mafioti.....interlopi....numai ""lume buna""!Cu cine va asteptati sa se combine neamul Becali?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează