FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

EXCLUSIV Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Dinamo pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete
Dinamo pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 13:13 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 16:49

Clubul Dinamo susține că pierde până la 20.000 de euro pentru fiecare partidă jucate pe teren propriu, fie pe Arena Națională, fie la ”Arcul de Triumf”, întrucât nu-și acoperă din bilete prețul închirierii stadionului

Dinamo a reintrat în pasa neagră, după 0-4 cu Hermannstadt în deplasare, având doar un punct, și un gol, în ultimele cinci etape de Liga 1, o remiză și patru eșecuri. Vineri, de la ora 20:30, pe Arena Națională, "câinii" se vor duela cu Poli Iași, formație pe care au întâlnit-o și în sezonul precedent, dar în eșalonul secund.

Atunci, formația moldoveană s-a impus de trei ori și a promovat în Liga 1 de pe prima poziție. Dinamo a avut nevoie de dubla de baraj cu FC Argeș (6-1, 2-4) ca să revină pe prima scenă.

Vlad Iacob a vorbit despre situația de la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Dacă nu se schimbă ceva, vor fi probleme în evitarea retrogradării”
DINAMO
Vlad Iacob a vorbit despre situația de la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Dacă nu se schimbă ceva, vor fi probleme în evitarea retrogradării”

Suporterii au condiții la stadion, dacă nu au rezultate pozitive ale echipei

Încă de săptămâna trecută, conducerea grupării din Capitală a anunțat că runda cu ieșenii se va disputa pe cel mai mare stadion al țării. S-a analizat și varianta "Arcul de Triumf", dar șefii dinamoviști au ajuns la concluzia că "Arena Națională" este cea mai bună soluție din toate punctele de vedere.

Încă de zilele trecute, oficialii roș-albilor, chestionați pe seama subiectului, au explicat de ce gruparea preferă pe cel mai mare stadion al țării: "Vrem să creștem ideea suporterului dinamovist că poate să vină la meci în condiții occidentale". Măcar atât, având în vedere criza de rezultate și starea negativă pe care fanii o au după ultimele etape, în care echipa lui Ovidiu Burcă a rămas pironită pe penultimul loc în clasament, unul retrogradabil direct.

30de mii de euro costă închirierea Arenei Naționale, la care se adaugă o altă sumă consistentă, peste 10.000 de euro, pentru alte servicii de care Dinamo are nevoie la stadion

Meciurile de acasă ale lui Dinamo și numărul de spectatori

CompetițieMeciSpectatoriStadion 
Liga 1CSU Craiova6.900Arcul de Triumf 
Liga 1Sepsi5.100Arcul de Triumf 
Liga 1FC Botoșani4.930Arcul de Triumf 
Liga 1Petrolul6.500Arcul de Triumf 
Liga 1 FCU Craiova10.500Arena Națională 
Liga 1Farul4.700Arcul de Triumf 
Cupa RomânieiFCU Craiova4.000Arena Națională 
Liga 1CFR Cluj10.272Arena Națională 

Prețurile la bilete la meciurile lui Dinamo sunt între 25 și 120 de lei.

Minus la Dinamo: "Există o gaură de 15-20.000 de euro la fiecare meci acasă! Indiferent de stadion"

Din punct de vedere financiar, clubul merge pe minus, pe pierderi, la fiecare etapă disputată pe teren propriu! Indiferent de soluția aleasă pentru stadionul de acasă.

Chestionați de către GSP.ro pe marginea acestui subiect, reprezentanții grupării au explicat: "Există o "gaură" de 15-20.000 de euro la fiecare meci acasă! Asta dacă jucăm pe Arena Națională. Nu există o diferență mare la pierderi între "Arenă" și "Arcul de Triumf". Diferența este de vreo 3.000 de euro între cele două stadioane, dar măcar la Arena Națională poți aduce mai mulți spectatori.

Chiar dacă "Arcul de Triumf" are o capacitate de 6-7 ori mai mică decât Arena Națională, este un stadion scump, de fapt, cel mai scump din țară pe locul ocupat de spectator! Peste tot se pierd bani".

Aceasta chiar dacă, în primăvară și în startul sezonului de Liga 1, dinamoviștii s-au lăudat că au făcut sold-out pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin!

55de mii de locuri este capacitatea de pe Arena Națională

8.100de locuri este capacitatea \"Arcului de Triumf\"

10.272de spectatori au fost la ultimul meci al \"câinilor\" pe Arena Națională, cu CFR Cluj (1-1), partidă dedicată de Dinamo memoriei lui Cătălin Hîldan

"Câinii" nu se înghesuie să susțină Dinamo la meciul cu Poli Iași: doar 2.000 de bilete vândute, pe lângă cei 2.500 de abonați

Dinamo a anunțat detaliile organizatorice ale partidei cu ieșenii încă de săptămâna trecută, sperând într-o asistență mai consistentă cu moldovenii. Tot atunci s-au anunțat și prețurile biletelor, s-a făcut reclamă pe rețelele de socializare.

Astăzi la prânz, oficialii dinamoviști au oferit un răspuns la întrebarea: "Câte bilete s-au vândut până acum?". Replica anunță o prezență dezolantă la meciul de vineri, mai ales că suporterii sunt furioși pe Ovidiu Burcă, pe jucători, pe conducere, ordinea fiind aleatorie.

"Sunt 4.500 până acum, dintre care 2.500 de abonați", au replicat oficialii dinamoviști. Și nu întotdeauna posesorii de abonamente au venit la meciuri.

Cred că suntem în momentul în care trebuie să vorbim mai puțin și să facem mai mult. Cu toții trecem prin niște momente dificile, dar numai împreună putem să trecem peste ele. Împreună suntem puternici. Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea/Când se unesc câinii, ziua învinge noaptea
Răzvan Patriche, fundaș Dinamo

VIDEO Vlad Iacob, despre criza de rezultate de la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Tudorel Stoica îi dă replica lui Gigi Becali legat de terenul din Pipera: „L-am cumpărat, n-a fost gratis, eram prieteni atunci. Apoi, el a ajuns prea bogat și noi «amărășteni»”

Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
mihaisev
mihaisev  •  26 Octombrie 2023, 07:48

Cine să mai vină la stadion când tu pierzi pe bandă rulantă. Povestea că trebuie să susții echipa la greu nu mai este valabilă în zilele noastre. La Dinamo nu se vede nimic merg din rău în mai rău. Cum să mai mergi la stadion. Se vor întoarce în B le este mai bine acolo. Investitori ăștia ai noi nu sunt nici ei mai buni ca spaniolii care au fost înainte. Am văzut că dau năvală investitorii se dau cap în cap care să investească. Așa ziceau că dacă se aprobă planul de reorganizare dau buzna investitorii.Cine e prost să bage bani să îi administreze altul și tu să nu ai nici un cuvânt de spus. Tot ce este acum la Dinamo este tot o abureală stil Cortacero aduceți voi bani că știu eu ce să fac cu ei.

conicor2008
conicor2008  •  25 Octombrie 2023, 23:27
Postat de contrabas3 pe 25 Octombrie 2023, 18:20

Suporterului dinamovist nu îi pasă de condițiile occidentale de la Arena Națională, cinpierde vremea pe net, cu comentarii antisteliste/antiGigi, îl loc să meargă la stadion și să asiste live la ultimele meciuri din ultimul sezon al echipei lor în prima ligă din Romania. La anul în B! Lol!

Pai nu pot merge dinamovistii pe AN! N-au porti "***", asa ca nu stiu cum sa intre-n stadion!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  25 Octombrie 2023, 22:38

Poate in sezonul viitor daca obtineti dreptul de promovare

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close