FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Vlad Iacob a vorbit despre situația de la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Dacă nu se schimbă ceva, vor fi probleme în evitarea retrogradării”

Vlad Iacob, fost administrator special Dinamo
Vlad Iacob, fost administrator special Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 10:53 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 11:02

Vlad Iacob (35 de ani), fostul administrator special al celor de la Dinamo, a comentat situația clubului din „Ștefan cel Mare”, formație care a ajuns la 7 meciuri fără victorie în campionat și ocupă penultima poziție în clasamentul din Superliga. 

Sâmbătă, Dinamo a fost învinsă clar, la Sibiu, pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-4. Trupa pregătită de Ovidiu Burcă (43 de ani) nu a mai câștigat în campionat de pe data de 19 august, când se impunea la limită în deplasarea de pe terenul lui FC Voluntari, scor 3-2. 

Drama unei mari promisiuni a Craiovei: „Patru operații, apoi infecție. Mi-am revenit după un an, dar trăiesc cu o dezamăgire” » Unde e azi „puștiul plin de calități” debutat de Pițurcă
CSU CRAIOVA
Drama unei mari promisiuni a Craiovei: „Patru operații, apoi infecție. Mi-am revenit după un an, dar trăiesc cu o dezamăgire” » Unde e azi „puștiul plin de calități” debutat de Pițurcă

Vlad Iacob, fost administrator special al „câinilor roșii”, consideră că acționarii lui Dinamo, împreună cu antrenorul Ovidiu Burcă, trebuie să facă o analiză a jocului alb-roșiilor. 

El opinează că, dacă ceva nu se va schimba, Dinamo va evita cu greu retrogradarea în Liga 2, care ar fi a doua în istoria de 75 de ani a clubului. 

VIDEO. Vlad Iacob, fostul administrator special al lui Dinamo, despre criza de rezultate a echipei: „Ca suporter, situația e extrem de tristă”

„Ca suporter, situația e extrem de tristă, problematică, îngrijorătoare. Văd nenumărate probleme, lucruri făcute diferit față de sezonul precedent, când aveam crize acute la nivel financiar și de personal.

Noi eram sinceri, spuneam lucrurilor pe nume legat de situația în care ne aflam. Am început atât pregătirea cât și recrutarea jucătorilor ultimii, am ajuns la club cu două săptămâni înainte de începerea campionatului.

Acum vorbim de mai mult de o lună de pregătire, în care antrenorul a avut jucătorii la dispoziție, cantonament în străinătate, toate condițiile pentru performanță. Și lucrurile nu s-au întâmplat”, a declarat Vlad Iacob, la GSP Live. 

Vlad Iacob, fost administrator special la Dinamo: „Lucrurile par să meargă din rău în mai rău”

„Lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Cred că e nevoie de o analiză mai amplă a jocului lui Dinamo. Trebuie văzut dacă produce performanță. Aici o să fac o distincție între performanță și rezultate. 

Rezultatele pot să nu vină, dar performanța din teren poate fi una pozitivă, joc care produce ocazii, restricționează cât mai bine ocaziile adversarului. După aceea putem trage niște concluzii.

Dacă nu se schimbă nimic semnificativ, cred că vor fi mai probleme în evitarea retrogradării”, a mai afirmat fostul oficial dinamovist, la GSP Live. 

FOTO Dinamo în era machetelor! Ultimele fotografii publicate cu macheta viitorului stadion al „câinilor”

Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
Dinamo în era machetelor
+1 FOTO

Citește și: 

Dinamo strânge rândurile. Mesajul de încurajare al căpitanului pentru fani

Andrei Nicolescu, discurs total diferit față de cel al celuilalt acționar dinamovist: „Primul vinovat sunt eu! Am girat tot ce am încercat să facem vara asta”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
therealreddog33
therealreddog33  •  26 Octombrie 2023, 00:37
Postat de boierasul pe 25 Octombrie 2023, 14:54

Stai liniștit că vor pleca și "fanii"lui din iarnă și ne revenim:D

Ma gândeam eu ca Nicolescu e "fanul" lui Iacob. Când pleacă?!

boierasul
boierasul  •  25 Octombrie 2023, 14:54
Postat de calinescu_ pe 25 Octombrie 2023, 12:27

Adevar sau coincidenta , de cand a plecat Vlad Iacob , parca a inceput sfarsitul la DINAMO ...!!!

Stai liniștit că vor pleca și "fanii"lui din iarnă și ne revenim:D

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  25 Octombrie 2023, 13:13

Cu Burca antrenor, n-o sa fie nici o problema pentru ''evitarea retrogradarii'' !!! Ne ducem 100 % fara sa o evitam :))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close