FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

DINAMO. Mesaj manifest al unui dinamovist după meciul cu Viitorul: „Vrei să știi mai multe? Nu vreau, dar o să fac asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 08:59 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 09:50

Dinamo a pierdut cu Viitorul, 1-2, și a ajuns la cinci înfrângeri la rând în Liga 1, aflându-se într-o situație extrem de complicată.

După meci, când jucătorii lui Dinamo au ajuns în București, Alexander David Gonzalez (28 de ani) a postat un mesaj manifest pe contul său de Instagram, înainte să plece spre Venezeuela, fiind convocat pentru meciurile cu Brazilia (14 noiembrie) și Chile (17), din preliminariile CM 2022.

„Vrei să știi mai multe? Uneori avem multe probleme în viață: economice, sociale, culturale etc. Toți trăim într-o realitate diferită în viață. Sacrificii facem toți. Nu îmi place, dar o voi face. Nu vreau să te plictisesc. Cel mai probabil dormi sau te pregătești s-o faci. Am jucat, în realitate am jucat puțin... Călătoresc de sâmbătă după amiază. Am ajuns la mine acasă la 02:45, ora Europei. În America de Sud sunt 5 sau 6 ore mai puțin, cred că e duminică seară, ora 21. Eu am ajuns acasă luni dimineața.

Nu am dormit deloc după un meci în care am jucat după mai multe etape în care nu am obținut victoria și având anumite probleme importante. Dar nu mă pot plânge de nimic. Având în vedere coronavirusul, persoanele care și-au pierdut locul de muncă și care nu mai eu ce să mănânce, sunt conștient că nu trebuie să mă plâng. Dar amintește-ți că am zis la început că fiecare trăiește într-o realitate diferită.

Nu vreau să te fac să îți pierzi timpul. În Europa lumea doarme, iar în America de Sud lumea se pregătește să doarmă. Venezuela, aici începe primul sacrificiu pe care-l fac pentru tine, nu pentru altceva. Fac asta pentru tricou. Am ajuns acasă și i-am văzut pe cei doi copii pe care îi iubesc mult și pe frumoasa soție care mi-a dat doar un sărut, timp în care plecam din nou de acasă”, a scris Alexander Gonzalez.

48 de selecții are Gonzalez la naționala Venezuelei

9.424 de kilometrisunt de la București la Caracas

VIDEO Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra rămâne și începe lupta cu conducerea: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

Ante Puljic a dezvăluit protestul jucătorilor: „Da! Nu e vorba neapărat de bani, ci de promisiuni” + Declarații tari ale croatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
radumatei
radumatei  •  09 Noiembrie 2020, 12:24

Cine *** mai e și ăsta? Nici nu știam că la Dinamo joacă ditamai internaționalul venezuelean și prozator sudamerican.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiomanid
valiomanid  •  09 Noiembrie 2020, 12:13
Postat de endeavour pe 09 Noiembrie 2020, 10:00

Pentru 25.000-30.000 de euro pe luna, cand ajungi pe ultimul loc in mamaLiga, o fi mult, o fi putin??

Sa fim seriosi, nimeni nu are banii aia, sunt doar speculatii de presa !

486296171535958
Nelu Stanciu  •  09 Noiembrie 2020, 11:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează