FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost jucător le ridică moralul „câinilor”: „Dinamo e Dinamo și rămâne în Liga 1! Niciodată nu poate să moară”

Kristijan Naumovski e convins că Dinamo va trece peste problemele din prezent. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor +28   FOTO
Kristijan Naumovski e convins că Dinamo va trece peste problemele din prezent. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 18:06 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 18:39

Situația dramatică în care a ajuns Dinamo nu-l lasă nepăsător pe Kristijan Naumovski (32 de ani), macedoneanul care a apărat timp de cinci ani în Ștefan cel Mare. 

Cu 41 de apariții și o Cupă câștigată în tricoul lui Dinamo, Naumovski e la curent cu tot ce se întâmplă la fosta sa echipă. Mai ales în contextul în care, la începutul acestui an, a fost aproape de un come-back în România. Portarul evoluează în prezent la FC Shkupi, în țara natală, și a ținut să le transmită un mesaj fanilor dinamoviști. 

Naumovski: „Sunt sigur că Dinamo rămâne în Liga 1!”

„Urmăresc tot ce se întâmplă la Dinamo, mai ales că trebuia să vin în ianuarie înapoi acolo. Mutarea a picat fiindcă Dinamo avea probleme mari și nu putea transfera jucători. 

Sunt sigur că-și vor rezolva problemele și Dinamo va rămâne în Liga 1. Dinamo e Dinamo, niciodată nu poate să moară. Vreau să-i salut pe toți suporterii dinamoviști, ceea ce fac ei e incredibil. Doar Dinamo București!”, a declarat Naumovski, într-un interviu acordat recent Gazetei Sporturilor

5 ania petrecut Naumovski la Dinamo. Prima oară, între 2010 și 2014, ulterior revenind în Ștefan cel Mare în 2015

FOTO Imagini cu Kristijan Naumovski în tricoul lui Dinamo

Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+24 FOTO
  • Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

VIDEO Dan Matei Agathon, despre noul stadion al lui Dinamo: „M-am săturat de machete!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Negoiță încă nu i-a dat afară din birouri pe dinamoviști » Ce ar urma să facă fostul patron în luna iunie

Dorin Șerdean, anunț triumfător: „Mă întorc la Dinamo, am lucruri neterminate acolo” + Atac necruțător la DDB și Mario Nicolae: „Se ruga de noi să îl angajăm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  13 Aprilie 2021, 05:19
Postat de creeperno290 pe 12 Aprilie 2021, 22:56

Ne desfiintam cand or zbura porcii

In B, adică curând, nu mai aveți palmares, nici culori. Toate astea, plus stadionul, sunt la Badea, care-și va face echipa lui.

creeperno290
creeperno290  •  12 Aprilie 2021, 22:56

Ne desfiintam cand or zbura porcii

kyil
kyil  •  12 Aprilie 2021, 21:46

Da da. Asa au zis si egiptenii de ***. Si iaca-ta sunt de vreo cativa ani tot in L2. Drum bun si rapid spre l2 si desfiintare catelusilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează