FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 0-0

Schimbarea remarcată la Dinamo: „Acolo poate să pună presiune”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 09:45 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 10:47

La finalul meciului dintre Dinamo și Poli Iași, terminat 0-0, Mihai Stoica a analizat situația de la formația alb-roșie și i-a lăudat pe elevii lui Zeljko Kopic.

Managerul general de la FCSB consideră că Dinamo se va salva de la retrogradare, având în vedere prestațiile din ultimele meciuri. Și a remarcat că echipa alb-roșie e din ce în ce mai puternică pe teren propriu, mai ales că fanii vin în număr mai mare la meciuri.

După remiza de la Iași, Andrei Nicolescu a luat în vizor doi „câini”: „Alegerile lor n-au fost extraordinare”
Poli Iași - Dinamo 0-0
După remiza de la Iași, Andrei Nicolescu a luat în vizor doi „câini”: „Alegerile lor n-au fost extraordinare”

Cum vede Mihai Stoica ce se întâmplă la Dinamo

„A fost un 0-0 pentru toate, mai puţin pentru Dinamo, care a meritat să câştige. Dar cred că, din punct de vedere mental, Dinamo a câştigat aici pentru că jucătorii realizează că sunt peste echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. 

Eu zic că Dinamo e de prima jumătate de play-out, nu ar trebui să aibă emoţii (n.r. – în lupta pentru salvarea de la retrogradare).

Ceea ce am remarcat în ultimul timp la Dinamo este că acasă a început să devină mai puternică. Pot să pună presiune pe stadionul ăla (n.r- Arcul de Triumf), iar suporterii umplu stadionul. OK, sunt 8.000 de locuri, dar înainte nu veneau. Acum a devenit o atracţie pentru suporterii dinamovişti, iar ei nu sunt cetăţeni, ei vin la meci şi încurajează echipa, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Am schimbat doi jucători la pauză, l-am introdus pe Selmani ca să țină de minge sub presingul adversarului. Cred că am fi meritat cele trei puncte. Ne-am creat o mulțime de ocazii. Sunt fericit de modul în care am arătat, de energia depusă. Doar ratările mă nemulțumesc.

E ok un punct, dar în aceste circumstanțe, cu astfel de ocazii, ar fi trebuit să marcăm. Când jucăm ca în repriza secundă nu am cum să fiu nemulțumit.

Cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu ne ajută dacă ne gândim pe termen lung. Trebuie să lucrăm în continuare cât de bine putem la antrenamente. Am avut 3 meciuri grele în ultimele 7 zile. Sunt mândru de prestația echipei.

Nu mă pregătesc pentru play-out, iau fiecare meci în parte.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO. Mircea Lucescu și Țiriac la Dinamo? Ionuț Negoiță, devastator: „Niciodată! N-ar pune un leu la club!”

Citește mai multe știri din Superligă:

Și rivalele o laudă pe Dinamo: „La ceea ce a arătat în ultimele meciuri, se va salva”
POLI IAȘI - DINAMO 0-0
Și rivalele o laudă pe Dinamo: „La ceea ce a arătat în ultimele meciuri, se va salva”
Căpitanul lui Dinamo, mulțumit de egalul cu Poli Iași: „Până la urmă, este un egal în deplasare”
POLI IAȘI - DINAMO 0-0
Căpitanul lui Dinamo, mulțumit de egalul cu Poli Iași: „Până la urmă, este un egal în deplasare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nomadu71
nomadu71  •  03 Martie 2024, 09:17

...Dinamo e mai puternică pe teren propriu , așa este ...pe teren ,,propiu " , probabil oi fi tu mai puternic , Sergiule ( autor articol ) , dar nu cred nici asta , la cum ți-a ieșit ...

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  02 Martie 2024, 15:20

Analiza corecta a lui MM.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează