FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamoviștii, all-in pentru bani » Merg să vorbească și cu Mircea Lucescu

Mircea Lucescu // FOTO: Imago
Mircea Lucescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 13:49 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 14:10

Dinamo caută să atragă investitori care să sprijine clubul din Ștefan cel Mare, gruparea depinzând în prezent de banii din drepturile TV și din ajutorul oferit de diverse persoane, de la Mircea Rednic până la Nicolae Badea, care achită din propriul buzunar diverse prime sau salarii.

„Câinii” speră să-l convingă și pe Mircea Lucescu să se implice.

Mircea Lucescu a mai ajutat Dinamo

Răzvan Zăvăleanu va pleca zilele viitoare în Ucraina și există posibilitatea angajării unei discuții și cu Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev. 

Chestionat pe seama subiectului, ardeleanul a replicat, diplomatic: „Eu mă duc în Ucraina la un meci. Dacă voi avea posibilitatea, mi-ar face plăcere să stau de vorbă cu domnul Lucescu. Dar nu a existat până acum niciun contact în direcția menționată de dumneavoastră". 

O eventuală colaborare ar putea fi înlesnită și prin prisma reconcilierii dintre Lucescu și Mircea Rednic, care au pus capăt unor divergențe, în vara anului 2019. După cuvinte grele aruncate în media, cei doi s-au întâlnit, au vorbit și au eliminat motivele învrăjbirii dintre ei. 

Sper să vină un «Făt Frumos». pentru că este extrem de greu să ducem problemele financiare pe termen lung dacă nu vine cineva cu o infuzie de capital relevantă. «Cenușăreasa» umblă pe la baluri ca să-l găsească pe «Făt Frumos», iar Dinamo, în ciuda situației în care să găsește, este o echipă atractivă 
- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, pentru Playsport 

Pentru unul dintre cei cinci sosiți nici nu s-a plătit comision. În rest, un comision de 2.500 de euro a fost plătit de "Tata Nițu"), apoi un altul de 2.500 de euro a fost achitat de Marin Iuhasz. Alte două comisioane de 4.500 de euro le-a plătit Rednic! Eu dau primă la meciul ăsta, le dau și o zi liberă. Fac ce vreau cu banii mei. 

Tata Nițu și cu Iuhasz vor da primă la partida cu CFR Cluj, etapa viitoare. Domnul Nicolae Badea completează foarte multe salarii aici. Plus DDB care face eforturi mari pentru a susține clubul. Sper să vină și alții să dea bani, arabii, Afganistanul, oricine 
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO  Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

EXCLUSIV E groasă! Fotbalul românesc se pregătește de cutremur! » Solicitarea primită de UEFA poate avea un impact devastator asupra cluburilor

Rednic îi acuză că se dau loviți: „Nu mai merge așa!” + noua tactică anti-gol primit în ultimul minut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
853246084756615
Marcel Popa  •  31 Octombrie 2021, 08:29

Atâta o dati la înaintare cu Lucescu fără nici un rost.Cand îl băgați pe el când pe Răzvan.Sunatii ,nu mai scrieți aiurea.

paolo13
paolo13  •  31 Octombrie 2021, 05:10
Postat de creeperno115 pe 30 Octombrie 2021, 22:34

Sa speram ca saptamana viitoare vin investitorii din dubai

În fiecare zi speri ca ceva o sa se inbunazateasca. Nu te-ai plictisit?

p.rares
p.rares  •  30 Octombrie 2021, 23:57

Lucescu nu are ce cauta langa acest individ numit Rednic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează