FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic îi acuză că se dau loviți: „Nu mai merge așa!” + noua tactică anti-gol primit în ultimul minut

Mircea Rednic  FOTO: Imago
Mircea Rednic FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 11:21 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 11:54

Înaintea duelului cu Sepsi, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre jucătorii „câinilor” și spune că cei care-l vor dezamăgi vor merge la echipa a doua, care joacă în Liga 3.

  • Sepsi – Dinamo se joacă duminică, de la 17:15. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Look+, TelekomSport și DigiSport 1.

La conferința de presă de azi, „Puriul” a vorbit despre jucătorii săi, declarându-se nemulțumit de atitudinea și evoluțiile unora. Mai mult, aceasta a spus că unii dintre jucătorii trimiși la echipa a 2-a se dau loviți pentru a nu juca în Liga 3.

Mircea Rednic se ia de jucătorii lui Dinamo: „Unii sunt răsfățați și nu mai merge așa”

„Eu am răbdare cu unii dintre ei. Cu alții, nu. Unii sunt la echipa a doua, ca să-și revină. Acum am concurență mare, am 30 de jucători. Unii nu vor prinde lotul de 20 și se vor antrena separat sau vor merge la echipa a doua.

Unii s-au obișnuit la echipa mare și la echipa a doua - ori joacă cum joacă, ori se dau accidentați. Am avut cazuri... De la mine au plecat apți și când ajungeau acolo aveau o bătătură sau o unghie neagră. 

Unii sunt răsfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Când te duci la echipa a doua, trebuie să fii un exemplu. Dacă la Liga 3 nu arăți că ești mai bun decât ceilalți, nu ai ce să mai cauți la echipa mare!”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Am pierdut meciurile din cauza noastră, nu pentru că a fost adversarul foarte bun. Le-am dat teme jucătorilor. După minutul 90 trebuie să ținem de minge, măcar 10 pase, sau s-o dăm în tribună. Am exersat la antrenament, am dat jumătate din mingi peste gardul de la Săftica.

Sper să gestionăm mai bine finalurile de meci. Am jucat bine, am dominat meciurile, dar trebuie atenție
- Mircea Rednic

VIDEO Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
7even
7even  •  31 Octombrie 2021, 02:56
Postat de dd_696 pe 30 Octombrie 2021, 18:45

" și spune că cei care-l vor dezamăgi vor merge la echipa a doua, care joacă în Liga 3." ...pai in mare parte sunt niste no-name cu pretentii doar de liga a 3-a, nicidecum fotbalisti demni de Dinbamo! Mircea, executa-i cat mai repede, ca ne scufundam irevocabil!

Tare ma tem ca e pe cale sa piarda vestiarul.

dd_696
dd_696  •  30 Octombrie 2021, 18:45

" și spune că cei care-l vor dezamăgi vor merge la echipa a doua, care joacă în Liga 3." ...pai in mare parte sunt niste no-name cu pretentii doar de liga a 3-a, nicidecum fotbalisti demni de Dinbamo! Mircea, executa-i cat mai repede, ca ne scufundam irevocabil!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează