FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Lucescu: „Nicolae Badea e omul potrivit să cumpere echipa!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 21:08

Mircea Lucescu nu crede că Dinamo va fi cumpărată de fondul de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

„Nu cred, e un fake news! Mulţi încearcă să-şi facă imagine, publicitate. Până nu văd ceva concret, eu nu cred. Părerea mea este că Nicolae Badea este singurul şi cel mai indicat să preia Dinamo. El a mai fost acolo şi a demonstrat că echipa a făcut performanţă. 

Ce spune Negoiţă nu este adevărat, pentru că sunt datorii de 7, 8 milioane de euro şi nu se ştie unde. Este o încrengătură de chestii juridice, din care e greu să ieşi. Şi nu înţeleg cum a putut fi înstrăinată o parte din baza de la Săftica”, a declarat Mircea Lucescu.

ANAMARIA PRODAN INTERMEDIAZĂ VÂNZAREA LUI DINAMO

Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite. 

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

VIDEO // Florin Prunea, avertisment pentru Mircea Rednic

Vezi și:

DINAMO // Cornel Dinu confirmă negocierile cu șeicii din Emirate: „Chiar acum am închis telefonul cu ambasadorul de la Abu Dhabi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Ianuarie 2020, 16:32

Mai terminatio cu Lucescu, un fost Stelist actual RAPIDIST. Daca era DINAMOVIST se implica, dar asa propune pe unul pe altul. Dar de unde stie ca Badea este cel mai potrivit, nu Badea cu Borcea au *** tot de la Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  19 Ianuarie 2020, 14:17

lucescu da semne de batrinete. a existat o mare admiratie pentru el cind a fost la corvinul si ceea ce a facut acolo. restul se numeste concedii pe bani si multa bafra pe banii unor indivizi greu in conturi. o brescie si apoi putin internationale l-a facut sa mearga spre ucraina sau rusia sau turci. atit. nimic eurupean la greu. multi antrenori gen olaroiu care da doar din clanta sau luccescu jr precum si reghe sint cei care au sansa unor cluburi cu bani unde si un antrenor mediocru poate face ceva. *** vreo doi ani si pleaca cu bani la greu. daca sint buni dece nu merg pe calea lui boloni in europa? bun au facut bani si acum ce mai vor? pai exact ce face lucescu sr. se zbate sa iasa pe usa din fata a otbalului. priviti-l cit de afectat se da de una de alta. cum ramine cind a mintit ca nu mai antreneaza atunci cind echipa natioanala romana avea nevoie de cineva? a plecat la citeva saptamin la turci. si acolo a fost luat la misto de toti pe cind l-au citit ca bate cimpii. conferinte de presa de 2 minute? haaaaaa!!! sa taca. bani are si el si fi-sau la greu. oare citi bani ar trebui ca sa ajute echipa dinamo fie si cu imprumut? cit? tiriac la fel . pardon titi ionescu. borcea nu mai vorbesc ca si-a ascuns bine banii prin america si se razbuna acum ca nu l-au salvat de la puscarie. daca badea ar fi avut caracter si sinceritate dece a pastrat palmaresul clubului si nu i l-a dat lui negoita? intrebare. miliardar aproape el si cu cumnatul popovicioiu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Ianuarie 2020, 14:09

Păi, ce, Badea e șeic? Că Negoiță numai cu de-ăștia negociază...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează