FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic a izbucnit în conferință: „Cacare, mangiare, dormiro, păpică, erau mulțumiți așa”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 11:56

Mircea Rednic dă în jucătorii plecați de la Dinamo, despre care spune că n-au avut atitudine și că s-au mulțumit cu ceea ce aveau. A folosit și un limbaj vulgar pentru a descrie ceea ce se întâmpla la echipă în toamnă. 

„Mi-a plăcut atitudinea echipei. Nu spun că jucătorii care au plecat n-au avut calitate, dar nu era interes. Din acest motiv mi-a sărit muștarul și nu i-am protejat uneori.

Ei erau mulțumiți, salarii bune, viață frumoasă. Aveau păpică, cacare, mangiare, dormiro. Asta e diferența între ce a fost înainte și ce e acum. Nu exista interes, așa că Auf Wiedersehen (la revedere)!

Nimeni nu are răbdare, nu exista timp de așa ceva. Păi fac calcule. Cei care au plecat aveau 102.000 de euro lunar, acum suntem la 60.000. E o economie de 50.000 de euro și e altă atitudine”, a zis Mircea Rednic la conferința de presă. 

transfer

  • Sepsi -  Dinamo e sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi, TV Telekom și Look TV 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Februarie 2019, 20:45

Demult am ajuns la concluzia ca in general jucatorii de fotbal castiga enorm pentru ceea ce produc,iar in particular,unii dintre ei nu merita nici a avea contracte de profesionist! Felicitari Rednic,cineva trebuia sa ia taurul de coarne! O sa vedeti ca in viitor contractele vor fi incheiate dupa ce se va vedea ce stie si ce joaca purtatorul de ghete de fotbal! Doar daca nu vor fi toti jijisti!

waves
waves  •  07 Februarie 2019, 18:11
Postat de losche pe 07 Februarie 2019, 16:50

Te rog spune-mi cand a luat rednic titlul cu Dinamo. Ca sa intelegi la ce ma refer. De la ultimul titlu luat de Rednic & Dinamo, antrenorul a fost cam de jumatatea clasamentului pe unde a ajuns. Apoi la faza cu impresar. Eu stiam ca el pune clauza sa primeasca procentaj din profit odata vandut jucatorul. De aceea ii tot promoveaza pe ai lui. Si creeaza tensiune.

Tu " ***"Mircea Rednic este antrenor băiatul,de cate ori a venit la Dinamo a făcut echipă care a luat titlul și s a bătut la titlu până în ultima etapă vezi cu Urziceni.Este un constructor de echipe,se vede și acum diferența din jocul echipei cu ce era ..Are ochi la fotbaliști,poate sa aducă și 18 fotbaliști noi,Mircea are ochi și echipa ajunge de valoare foarte rapid,cu un M cu el antrenor o să vezi...TU *** ,și nu te pricepi deloc la fotbal....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

losche
losche  •  07 Februarie 2019, 16:50
Postat de lapusneanul pe 07 Februarie 2019, 14:16

alt cunoscator care are impresia ca impresarul ia comision pe jucatorii care vin liberi de contract ?..".rednic e antrenor de jumatatea clasamentului dar a castigat titlul cu dinamo.".:)

Te rog spune-mi cand a luat rednic titlul cu Dinamo. Ca sa intelegi la ce ma refer. De la ultimul titlu luat de Rednic & Dinamo, antrenorul a fost cam de jumatatea clasamentului pe unde a ajuns. Apoi la faza cu impresar. Eu stiam ca el pune clauza sa primeasca procentaj din profit odata vandut jucatorul. De aceea ii tot promoveaza pe ai lui. Si creeaza tensiune.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează