FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, răspuns pentru Borcea: „Înainte a spus altceva. Acum ne chinuim”

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a comentat ultimele declarații făcute de Cristi Borcea, fostul finanțator al „câinilor”.
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a comentat ultimele declarații făcute de Cristi Borcea, fostul finanțator al „câinilor”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 18:47 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 19:39

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a comentat ultimele declarații făcute de Cristi Borcea, fostul finanțator al „câinilor”.

„În momentul de față, Dinamo n-are niciun viitor. E un pacient conectat la aparate. Dacă îl deconectezi, gata!”, a afirmat Borcea.

Replica lui Rednic? „Înainte a declarat altceva, că vine Rednic și «Mamă, ce se întâmplă!». Față de perioada în care erau ei patroni - că nu era doar Cristi singur, erau mai mulți - sunt alte salarii, atunci luam aproape jumătate de milion, jucătorii câștigau la fel. Erau alte vremuri, acum ne chinuim”, a spus „Puriul” într-o conferință de presă.

Valoarea jucătorilor va crește cu 30% după venirea lui Rednic. Va fi o emulație
Cristi Borcea, după revenirea lui Rednic la Dinamo

2007este anul în care Dinamo a câștigat ultimul titlu: Rednic era antrenor, Borcea finanțator

Mircea Rednic se ia de jucătorii lui Dinamo: „Unii sunt răsfățați și nu mai merge așa”

Înaintea duelului cu Sepsi, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre jucătorii „câinilor” și spune că cei care-l vor dezamăgi vor merge la echipa a doua, care joacă în Liga 3.

  • Sepsi – Dinamo se joacă duminică, de la 17:15. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Look+, TelekomSport și DigiSport 1.

La conferința de presă de azi, „Puriul” a vorbit despre jucătorii săi, declarându-se nemulțumit de atitudinea și evoluțiile unora. Mai mult, aceasta a spus că unii dintre jucătorii trimiși la echipa a 2-a se dau loviți pentru a nu juca în Liga 3.

„Eu am răbdare cu unii dintre ei. Cu alții, nu. Unii sunt la echipa a doua, ca să-și revină. Acum am concurență mare, am 30 de jucători. Unii nu vor prinde lotul de 20 și se vor antrena separat sau vor merge la echipa a doua.

Unii s-au obișnuit la echipa mare și la echipa a doua - ori joacă cum joacă, ori se dau accidentați. Am avut cazuri... De la mine au plecat apți și când ajungeau acolo aveau o bătătură sau o unghie neagră. 

Unii sunt răsfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Când te duci la echipa a doua, trebuie să fii un exemplu. Dacă la Liga 3 nu arăți că ești mai bun decât ceilalți, nu ai ce să mai cauți la echipa mare!”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Am pierdut meciurile din cauza noastră, nu pentru că a fost adversarul foarte bun. Le-am dat teme jucătorilor. După minutul 90 trebuie să ținem de minge, măcar 10 pase, sau s-o dăm în tribună. Am exersat la antrenament, am dat jumătate din mingi peste gardul de la Săftica. Sper să gestionăm mai bine finalurile de meci. Am jucat bine, am dominat meciurile, dar trebuie atenție
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
geo.b.
geo.b.  •  31 Octombrie 2021, 09:15

Eu am mai spus-o,borcea,ar trebui sa isi vada de viata lui si cand vne vorba de dinamo,sa ia pozitia strutului.Decaderea acestui club,a inceput inca din timpul cand el era patron.Dupa cum mai spuneam,daca el pleca si lasa clubul pe zero,la performantele facute,ar fi trebuit sa i se faca statuie.DAR NU A FOST NICI PE DEPARTE ASA. A lasat clubul la MINUS OPT MILIOANE de euro.Eu imi amintesc ca la un moment dat,era munus cinci milioane,inainte de al vinde pe Torje cu cinci virgula ceva milioane. Saptamana urmatoare s-a dus sa investeasca la Miami,ca dupa inca doua saptamani sa aud ca clubul are minus sapte milioane.Deci mai mult.(din presa vremi,binenteles) In concluzie,BORCEA NU ESTE NICI UN DINAMOVIST,ESTE UN MERCENAR CA TOTI MERCENARII. El s-a folosit de acest club sa se imbogateasca,dupa care,.... "a spalat putina".

853246084756615
Marcel Popa  •  30 Octombrie 2021, 21:43

Borcea nu a investit un cent la Dinamo,el imprumuta clubul doar. Degeaba i se tot ridica statui acestui actionar de carton.Au facut harakiri acest club si acum fug de el.Unde sant acei actionari care chipurile mureau de grija lui Dinamo?Netoiu a luat de la Craiova ce jucatori a vrut el gratis.

17nentori_17nimeni
17nentori_17nimeni  •  30 Octombrie 2021, 20:39

Erau alte vremuri Borcea la butoane zburau sampaniile si baremurile in toate partile Corpodea, Avram toti creditorii nostri erau penali. Aveai chiar voie sa furi o echipa intreaga Craiova si sa o muti la Dinam0

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close