FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic, categoric despre donația pentru „Doar Dinamo București”: „Nu uitați că datorită banilor mei nu au avut probleme”

Articol de - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 17:24

Mircea Rednic (57 de ani) nu ia în calcul să devină membru în programul „Doar Dinamo București”, cel prin care fanii pompează bani în contul clubului din Ștefan cel Mare.

Poli Iași și Dinamo se luptă în play-out, iar Mircea Rednic a vrut să îndepărteze orice suspiciune în privința implicării sale la fost echipă.

„Nu am făcut niciun card Doar Dinamo București. Nu e cazul să fac. A făcut fiica mea. Am făcut destule pentru Dinamo.Și o să fac în continuare, când o să mi se ceară ajutorul. Nu uitați că anul trecut datorită banilor pe care eu i-am împrumutat nu au avut probleme. Acum nu e cazul să ajut eu. Acum e Doar Poli Iași”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă. 

DDB, 1.073.800 de lei pentru echipă

Fanii dinamoviști continuă să strângă bani pentru a ajuta clubul. Astăzi, peluza Cătălin Hîldan a anunțat că suma totală strânsă prin intermediul programului „Doar Dinamo București” este de 1.073.800 lei.

Vezi și:

Surpriză: unde se joacă Academica Clinceni - Dinamo, meciul din sferturile Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
maccsero
maccsero  •  27 Februarie 2020, 10:32

Respect, Rednic!

creeperno999
creeperno999  •  26 Februarie 2020, 22:43

Negoita tot n-a platit imprumutul de la rednic

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  26 Februarie 2020, 21:49

Nu a reusit sa falimenteze dinamo dar cu siguranta va falimenta Iasul dupa ce il duce in L2

Vezi toate comentariile (5)
Comentează