FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Începe curățenia la Dinamo: „Trebuie să ne încadrăm în buget” » Când vor pleca Filip și Matei

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 12:29 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 15:44

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația lui Steliano Filip și Cosmin Matei.

  • CS Mioveni – Dinamo se joacă joi, de la 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Fundașul stânga și mijlocașul ofensiv au fost excluși din lotul „câinilor”, iar tehnicianul dinamovist spune că în pauza competițională li se vor desface contractele.

Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu: „Azi dăm mandat pentru două cluburi” » Ce sumă vor „câinii”
DINAMO
Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu: „Azi dăm mandat pentru două cluburi” » Ce sumă vor „câinii”

VIDEO Mircea Rednic a explicat ce se va întâmpla cu Matei și Filip

„Bine, nu se poate să reziliem acum cu Matei și Filip. Trebuie să vină perioada de transferuri. S-a discutat cu ei. Nu au solicitat nicio șansă. Nu e vorba de șansă. E o decizie pe care am luat-o. Nu vreau să mai deschidem subiectul”,  a spus Mircea Rednic la conferința de presă de azi.

Pentru Dinamo nu este chiar atât de simplu să renunțe la Filip și Matei. Jucătorii nu sunt mulțumiți cu tratamentul aplicat şi de faptul că li s-a stricat imaginea, astfel că vor mai fi negocieri în privința detaliilor financiare.

Rednic face curățenie la Dinamo: „Se discută și cu alți jucători”

„Puriul” a spus că vor mai fi jucători care vor pleca în această iarnă. Unii dintre ei vor fi împrumutați, iar altora li se vor rezilia contractele.

„Mai sunt și alți jucători cu care se discută pentru rezilierea pe cale amiabilă și unii care vor fi dați spre împrumut. Avem 38 de jucători sau mai mult. Trebuie să ne încadrăm în buget. Trebuie să rămână o echipă în care să fie concurență.

Am spus că voi face modificări dacă e nevoie. Nu stau să dau explicații. Când nu sunt rezultate, antrenorul răspunde. Dar mai sunt momente în care și jucătorii sunt trași la răspundere, și mi se pare corect. Eu sunt antrenor, eu lucrez, eu știu capacitatea lotului”, a adăugat Rednic.

Espinosa s-a antrenat normal. Revine și Torje. Ne dorim să câștigăm ca să avem continuitate. Jocul cu Chindia nu a fost strălucit pentru că au fost multe schimbări după meciul de la Clinceni. S-ar putea să fie și la meciul următor, oricum vor apărea în ziar. Dar nu vor fi mari schimbări, pentru că atunci când echipa câștigă nu o schimb 
– Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vestenicky și Nunici, șanse mari să plece de la Dinamo 

Atacantul Tomas Vestenicky (25 de ani) nu a fost inclus de Mircea Rednic în meciul cu CS Mioveni. 

Tehnicianul a anunțat deja că s-a dispensat de serviciile lui Filip și Matei și nici măcar fotbaliștii aduși de Rednic nu sunt siguri că vor continua în Ștefan cel Mare. Principalii vizați, atacanții Vestenicky și Nunic. Nu s-au adaptat, nu au adus niciun plus până acum, roș-albii vor ca în sezonul de primăvară să aibă atacanți care să puncteze. 

Citește și:

EXCLUSIV Rednic îl trimite în tribune! A plâns pentru Dinamo, a început sezonul ca titular, acum devine spectator

Rednic face o schimbare importantă la Dinamo » Decizia luată după prima victorie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
roaitavasile
roaitavasile  •  16 Decembrie 2021, 06:00
Postat de creeperno115 pe 15 Decembrie 2021, 22:39

O sa transferam jucatori tineri din divizia b dupa ce iesim din insolventa. Pana atunci, luam doar jucatori liber de contract

La momentul respectiv o sa va numiți fc Coaforu' Rin...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Decembrie 2021, 23:17

Rednic o sa faca exact ca la Iasi aduce 22 de jucatori straini fara calitate dupa ce da 20 afara si apoi retrogradeaza spunand ca nu a avut conditii si nu a fost lasat sa faca ce trebuia bla bla bla .

creeperno115
creeperno115  •  15 Decembrie 2021, 22:39

O sa transferam jucatori tineri din divizia b dupa ce iesim din insolventa. Pana atunci, luam doar jucatori liber de contract

Vezi toate comentariile (7)
Comentează