FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic, elogiat de fostul angajator: „Nu-i găsești hibe, e foarte bun! E de apreciat că merge într-o zonă crepusculară”

Mircea Rednic // foto: Imago
Mircea Rednic // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 15:10 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 15:38

Adrian Porumboiu (70 de ani) a vorbit la superlativ despre antrenorul Mircea Rednic (59), favoritul pentru a prelua postul de „principal” la Dinamo.

Mircea Rednic și fostul arbitru se cunosc bine după colaborarea pe care au avut-o în 2005 și 2006, la FC Vaslui, club pe care Porumboiu l-a finanțat timp de un deceniu.

Porumboiu are o părere foarte bună despre Rednic, pe care-l consideră un antrenor foarte bun, dar lipsit de noroc la ultimele sale echipe. Fostul arbitru a salutat deschiderea „Puriului” de a o prelua pe Dinamo în acest moment delicat pentru clubul alb-roșu. Dinamo este în plin proces de insolvență și trece printr-un moment sportiv alarmant, având doar 6 puncte după 9 etape.

VIDEO Adrian Porumboiu îl laudă pe Mircea Rednic: „Nu-i găsești hibe”

„De Rednic poți spune orice, dar nu că nu e antrenor foarte bun, priceput. Lui Rednic nu-i găsești hibe în ceea ce privește calitatea profesională de antrenor. E priceput, dar trebuie să ai și noroc ca antrenor. 

Dacă se duce acolo, e de respectat, că se duce la greu, într-o zonă fără frișcă, produse proaspete, nici zer n-a mai rămas la Dinamo. Se duce într-o zonă mai mult decât crepusculară, în cel mai negativ sens posibil. E de apreciat. Rednic este un nume și un antrenor foarte bun. Pentru rezultate trebuie să ai și noroc, lui i-a lipsit. Depinde și de lot, de forma jucătorilor, sunt multe...”, a declarat Porumboiu într-o intervenție la emisiunea GSP Live. 

Mircea Rednic, aproape de Dinamo 

Mircea Rednic este alesul lui Dinamo pentru banca tehnică. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate luni, „Puriul” ar urma să-i preia pe „câini” în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale.

Negocierile purtate cu Rednic de către fostul finanțator Nicolae Badea, care încă se implică la Dinamo din umbră, au provocat tensiuni în cadrul clubului. Tot la GSP Live, administratorul special Iuliu Mureșan a recunoscut că nu i-a fost solicitată prezența la întâlnirile cu Rednic și a ținut să transmită un mesaj de forță, amintind că antrenorul nu poate fi angajat fără semnătura lui:

„Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență.

Așa e stilul la clubul ăsta. Eu îmi fac treaba, iar lucrurile la final stau în pixul meu”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Iuliu Mureșan insistă să-l aducă la Dinamo și pe fostul fotbalist al lui CFR Cluj

Primul „transfer” al lui Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „E genial! Mă ajută Prandelli”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
doar..titi
doar..titi  •  22 Septembrie 2021, 05:14

ia-l acasa bre.. daca-I asa de bun!! sau mai bine du-te tu acasa bre porumboiule, ca prea le stii pe toate.. ca ctp-ul!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Septembrie 2021, 20:54

Cand bre nea ***?Acum 20 de ani?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo14
paolo14  •  21 Septembrie 2021, 18:07

Porumboiu vorbeste de acum 16 ani…De ras! De fapt, de plans…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close