FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Asta ar mai lipsi: Mircea Rednic poate isca al treilea război total din fotbalul românesc, după CSA vs FCSB și FCU vs CSU Craiova!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2019 14:09

Mircea Rednic a făcut azi un pas uriaș înapoi în negocierea cu Ionuț Negoiță pentru Dinamo. În situația nou creată, fostul antrenor s-ar putea inspira din cazurile deja notorii de la Craiova și Steaua, unde două entități se războiesc pentru nume și palmares.

O înțelegere între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță este din ce în ce mai improbabilă.

GAME OVER! Rednic l-a „mitraliat” pe Negoiță și a închis subiectul cumpărării clubului: „Păi, așa prost să fiu?”

Asocierea dintre „Puriu”, Nicolae Badea și Vladimir Cohn ar putea însă continua sub o altă formă. 

SE DESCHIDE „FEREASTRA” PENTRU NEW DINAMO

Rednic poate profita de faptul că unul dintre aliații lui, Nicu Badea, ar deține pe societatea sa palmaresul și sigla alb-roșie, pe care le-a cesionat prin contract echipei lui Negoiță din Liga 1. 

Cum „Puriul” se plânge că nu are ce cumpăra de la Negoiță, nu este exclus ca antrenorul să se reorienteze spre o altă entitate, spre exemplu CS FC Dinamo, clubul din Liga 4, la care ar putea alipi palmaresul de la Badea.

Ce ar face fanii?

Ca și la Craiova și Steaua înainte de marea schismă, suporterii dinamoviști   susțin deocamdată în totalitate formația din Liga 1, dar sunt împotriva patronului, pe care îl învinovățesc pentru criza fără precedent în istorie în materie de rezultate.

La olteni, mii de suporteri au migrat alături de noua CSU Craiova (chiar dacă gruparea din L1 nu are palmaresul Științei) și din cauza lui Adrian Mititelu, pe care nu-l iartă pentru modul în care a condus clubul până în 2011 (măcinată de scandaluri interne, U Craiova a retrogradat, a fost dezafiliată și apoi a falimentat). Astfel, Olguța Vasilescu a profitat de situație în 2013, i-a întors spatele lui Mititelu, și a pus bazele unei noi echipe în Bănie, prin asociere cu Clubul Sportiv și Universitatea din Craiova. 

 La Steaua, FCSB a rămas fără marcă (părțile se judecă în privința palmaresului) în urma unui conflict între Becali și  MApN. În 2017, CSA Steaua a apărut în Liga a 4-a după ce generalii nu au mai fost de acord cu cât primeau de la Gigi pentru închirierea bazei din Ghencea. Și aici mulți dintre suporteri s-au bucurat să aleagă noul proiect și doar pentru a scăpa de Becali,  pe care îl consideră „un cioban care își umilește jucătorii și antrenorii”. 

Vezi și: 

VÂNZARE DINAMO // Mircea Rednic, declarații incendiare: „Păi, așa prost să fiu? Mai du-te și anul ăsta cu New Dinamo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
fairplayromania
fairplayromania  •  16 Iunie 2019, 15:27

Fcsb campioana Spaniei,Portugaliei,Amgliei,Iteliei....mai puţin a României, dar oricum nu conteaza....

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Iunie 2019, 15:26
Postat de babahuda pe 15 Iunie 2019, 19:07

palmaresul urmeaza marca ..daca il cumperi pe Ronaldo cumperi si palamaresul lui ..posti sa cumperi palamaresul lui Ronaldo fara ca acesta sa fie al tau ?sa iei palmaresul sa-l lasi pe Ronaldo fara palmares ,in pileagoala .

Pe Ronaldo ar trebui să îl cumpere fcsb....astfel palmaresul lui ar trece automat la Becali şi în sfirsit ar fi si ei campionii galaxiei...

88gore88
88gore88  •  16 Iunie 2019, 10:48

Trecutul ii cam bântuie pe toți iar prezentul ne demonstrează încă o dată că ceea ce se petrecea "pe vremuri" era doar o păcăleală ieftină. E suficient să cunoști 2-3 persoane importante din "cooperativă",sa aduni câteva mii de euro și să te folosești de un brand că Steaua,Dinamo,Rapid sau Craiova. Astea sunt scăpările trecutului,ne vom confrunta cu ele muuuuult timp. Mulțumim "Cooperativei" și conducătorilor acelor vremuri,Sandu și Mitică care au făcut posibil acest șiretlic ce funcționează și azi...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează