FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn! Rundă decisivă de discuții pentru a lua clubul de la Ionuț Negoiță

Nicolae Badea, Mircea Rednic, Vladimir Cohn
Nicolae Badea, Mircea Rednic, Vladimir Cohn

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 18:15

Mircea Rednic se întâlnește mâine cu Nicolae Badea și Vladimir Cohn pentru a discuta condițiile preluării clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Mircea Rednic a recunoscut astăzi, la revenirea în România, că urmează o discuție decisivă cu foști doi acționari ai lui DinamoE vorba despre Nicolae Badea și Vladimir Cohn, doi dintre acționarii care au dus formația din Ștefan cel Mare aproape de faliment în trecut.

Mircea Rednic a luat legătura cu Badea și Cohn imediat după ce a primit oferta din partea lui Negoiță. Mâine urmează să aibă o rundă decisivă de discuții, pentru a stabili condițiile preluării clubului Dinamo.

Badea a confirmat

Nicolae Badea admite că e deschis la o colaborare cu Mircea Rednic.

Cu mare plăcere mă voi întâlni cu Mircea Rednic. Dacă sunt interesat să investesc la Dinamo? Nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu știu despre ce vom vorbi. Vorbim după întâlnire”, a declarat Badea pentru doardinamo.ro.

Se bagă și Borcea jr.?

Deși problemele din viața personală l-au ținut pe Cristi Borcea departe de Dinamo, o implicare a lui nu este exclusă. Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului șef din Ștefan cel Mare, face lobby puternic de ceva timp pentru a-și convinge tatăl să achiziționeze clubul și să îi ofere lui șansa de a-l conduce.

Dinamo E 3 milioane de euro

GSP.ro a anunțat ieri că Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale. Ulterior, Ionuț Negoiță a confirmat informațiile oferite de Gazeta Sporturilor.

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV Dinamo, implicată într-un nou război din cauza lui Andrei Sin: „Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamente”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
mosvasile
mosvasile  •  15 Iunie 2019, 09:31
Postat de cuviosul_pafnutie pe 14 Iunie 2019, 19:42

Nu se leaga!Ce i-ar fi impiedicat pe Badea si pe Cohn-eventual si cu Patrick Borcea-sa reia Dinamo de la Negoita si pana sa vina Rednic?Mai ales ca lui Badea i-a propus Negoita-acum doi ani-sa isi ia Dinamo inapoi in contul datoriei de 2 milioane-propunere refuzata categoric!De altfel,Rednic a zis ca se va "intalni cu doi fosti actionari",dar nu a precizat scopul intalnirii!Mai logic ar fi sa credem ca Rednic a vrut doar sa se informeze- de la Badea- despre situatia juridica a clubului-palmares,stadion-iar pe Cohn l-a invitat ca sa asiste la discutie,el fiind probabil mijlocitorul coreligionarilor sai ,potentiali investitori!

Ne agatam ca innecatul de un pai!Sa zicem ca cumpara!Dar are bani si pentru un buget de 10 milioane/an-la nivelul fcsb sau CFR?Ca asa,de azi pe maine...

416035585491188
Dimache Gelu  •  15 Iunie 2019, 03:04
Postat de sebastian.vettel pe 14 Iunie 2019, 20:43

Rednic are bani suficienti, si cel mai important are increderea fanilor. De ce sa se incurce din nou cu badea si cohn ? Iar ne legam la cap ? Am uitat ca astia 2, alturi de borcea, netoiu, turcu, giovanni, savulescu, walter (ex busca) au fost groparii lui Dinamo ?

..SA MA REPET..PT TANTALAII CARE N AU TINERE DE MINTE..BAH..NEA GOITZA NU POATE VINDE NIKA,,PT CA ARE SECHESTRU ASIGURATOR PE ACTIUNI..PT DATORIA DE 2 MELEOANE..DESENEZ-CONCLUZIA.. CINE VREA SA CUMPERE DINAMO TRE SA NEGOCIEZE CU TELEAGA..ATI INTELES ..***..DE CE REDNIC SE INTALNESTE CU TELEAGA? :)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  15 Iunie 2019, 00:59

Mai ziaristilor, dar de ce nu-i adaugati pe Vasile Turcu si Florian Busca aka Walter la discutiile astea? AAAAA, stai ca nu puteti. Toata aceasta fanfaronada este doar o manevra a lui Negoita de a prosti suporterii si merge de minune! Rednic nu are bani de cumparat Dinamo, deci nu va cumpara nimic! Iar Negoita va spune: Eu i-am dat clubul lui X si Y, dar daca ei nu au vrut.... Na, ca tot eu raman! Si asa se pune batista pe tambal!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează