FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic și-a încălcat promisiunea » PCH l-a dat de gol și se înclină în fața antrenorului: „Iată informațiile noastre”

„PCH Dinamo” a anunțat pe Facebook că Mircea Rednic, 59 de ani, a ajutat din nou financiar clubul din Ștefan cel Mare.
„PCH Dinamo” a anunțat pe Facebook că Mircea Rednic, 59 de ani, a ajutat din nou financiar clubul din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 20:37 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 21:02

„PCH Dinamo” a anunțat pe Facebook că antrenorul Mircea Rednic, 59 de ani, a ajutat din nou financiar clubul din Ștefan cel Mare.

Imediat după ce și-a dat acordul să revină în „Groapă”, Rednic afirma că „nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar”

Situația precară a clubului, mai exact a bazei de la Săftica, l-a convins pe „Puriu” să scoată din buzunar 10.000 de euro, conform paginii PCH. Ultrașii au postat pe Facebook un comunicat-reverență în fața gestului antrenorului.

„Mircea Rednic o ajută din nou cu bani pe Dinamo”

„Mircea Rednic bagă din nou mâna în buzunar pentru a o salva pe Dinamo. Așa cum a mai făcut și în trecut, acesta a achitat câteva cheltuieli urgente de la club.

Mircea Rednic a recunoscut în trecut că a băgat peste 200.000 de euro la Dinamo pentru a ajuta clubul și a plătit salarii și prime de joc pentru fotbaliști. Se pare că noul antrenor nu rămâne indiferent la situația dificilă în care se află Dinamo și a recurs încă o dată la un gest extraordinar!

Mircea Rednic a plătit 10.000 de euro de la revenirea la Dinamo. Gestul său este cu tot mai impresionant cu cât antrenorul a declarat la finalul lui septembrie că nu va mai scoate bani din propriul buzunar, așa cum a mai făcut-o în trecut.

Din informații, „Puriul” a plătit angajații de la Săftica pentru a pune la punct baza de la Săftica care a fost cuprinsă de buruieni. Se pare că Rednic a plătit și pentru ca instalația de încălzire de la baza de pregătire să funcționeze ținând cont de temperaturile scăzute din ultimele zile.

Gestul său nu este deloc surprinzător mai ales că în trecut a mai ajutat Dinamo cu bani, lucru recunoscut chiar de către antrenorul lui Dinamo, dar și de fostul președinte al clubului, Alexandru David. Ba mai mult, Rednic chiar a vrut să devină investitor la Dinamo, lucru pe care l-a recunoscut chiar el: „Eu am vrut să cumpăr Dinamo și Nicolae Badea poate să confirme. Acum, în această perioadă. Domnul Badea poate să vă confirme. Singur nu puteam să iau clubul. Am încercat și nu s-a putut”, a spus antrenorul lui Dinamo în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat în mandatul precedent.

Fostul președinte al lui Dinamo, Alexandru David, a confirmat faptul că Mircea Rednic a ajutat clubul cu o sumă importantă de bani: „Este adevărat că Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 200.000 de euro, dar nu este adevărat faptul că nu am fi putut pleca în cantonament fără acești bani. Vreau să-i mulțumesc pe această cale că ne-a ajutat. Este un gest frumos pe care l-a făcut. Practic ne-a împrumutat pentru câteva zile. Depinde cât durează până intră banii din drepturile TV. În mod normal, plățile sunt planificate pentru data de 15 ianuarie. Deci practic, noi într-o săptămână putem să-i dăm banii înapoi, cu mulțumirile de rigoare. Nu cu dobândă. Nu există așa ceva, lucrurile sunt clare. Există un contract înregistrat la Ligă și în momentul în care vor intra banii din drepturile TV, Mircea Rednic își va primi banii înapoi”, a declarat oficialul „câinilor”!

Este binecunoscut faptul că Mircea Rednic a recurs în trecut la diverse metode prin care să își motiveze suplimentar jucătorii și să creeze o atmosferă bună în vestiar în momentele dificile. Astfel, Rednic a oferit de multe ori înaintea meciurilor importante prime de joc sau a plătit salariile jucătorilor de la Dinamo”, a comunicat pe Facebook pagina de suporteri a „câinilor” PCH Dinamo.

Cătălin Hîldan, comemorat înainte de Dinamo - UTA 2-2

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„A mai încercat cineva să vă aducă la națională?” » Răspunsul lui Mircea Lucescu: „Vedeți-vă de treabă” + Ce spune despre Dinamo

Un nou nume pe lista lui Mircea Rednic » Pe cine vrea la Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
valentiino
valentiino  •  11 Octombrie 2021, 15:39

Bine ca imprumuta... Prunea, Lupescu, Andone ...etc...fara dobanda...

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  11 Octombrie 2021, 11:11

Cu astia 10.000 scapa de depunctare,sau oricum era scapata echipa comisiilor de asta? Dinamo,singura echipa din liga 1 care nu respecta nici o regula!

karagandy
karagandy  •  11 Octombrie 2021, 10:32
Postat de vincejerry pe 10 Octombrie 2021, 21:35

*** acum aproape 2 saptamani,pana marti aduce 2 jucatroi noi. *** dupa 2 saptamnai:nu a adus niciun jucator si vitan barzesti este ca si desfiintata. ha ha ha

Ai ajuns si tom si jerry HAHHAHAHA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează