FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

„A mai încercat cineva să vă aducă la națională?” » Răspunsul lui Mircea Lucescu: „Vedeți-vă de treabă” + Ce spune despre Dinamo

Mircea Lucescu, la plecarea din țară // foto: captură DigiSport
Mircea Lucescu, la plecarea din țară // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 12:21 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 15:05

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul de la Dinamo Kiev, a fost întrebat dacă a mai fost căutat de reprezentanții Federației Române de Fotbal pentru a prelua echipa națională a României.

La plecarea din țară, Mircea Lucescu a discutat cu reporterii prezenți la aeroport. Una dintre întrebările adresate tehnicianului de la Dinamo Kiev s-a legat de echipa națională, pe care Lucescu a mai pregătit-o la începuturile carierei sale de antrenor, între 1981 și 1986.

Mircea Lucescu, întrebat dacă vine la echipa națională: „Nu vedeți ce vârstă am? Lăsați-mă în pace”

Chestionat dacă a mai fost căutat de FRF pentru a prelua banca primei reprezentative, Lucescu a răspuns simpatic, cu zâmbetul pe buze:

„Dați-mă cu vreo 20 de ani înapoi și vă promit că mă duc unde vreți voi. Vedeți-vă de treabă! Aveți altceva de întrebat? Nu vedeți ce vârstă am? Lăsați-mă în pace”.

El și-a oferit opinia și despre situația de la Dinamo, o altă echipă pe care a pregătit-o în trecut și la care spune că nu s-ar întoarce.

„Cine mai poate să se mai gândească că la vârsta mea m-aș putea întoarce să fac ceva? Aici îți trebuie un om tânăr, entuziast, cu o pregătire foarte bună. Cine vine la Dinamo trebuie să știe că Dinamo este un brand extrem de important pentru sportul românesc, care nu poate să intre în mediocritate. Sper că Mircea Rednic, la experiența pe care o are, cu faptul că a fost extrem de legat de Dinamo, să facă treabă. Nu depinde doar de el”, a concluzionat „Il Luce”.

Mircea Lucescu: „Vom lua 3 puncte cu Armenia, sunt convins”

Totodată, Mircea Lucescu a prefațat duelul „tricolorilor” de luni, cu Armenia: „Cu Armenia se va juca care pe care, armenii au o echipă bună. Va fi greu, dar sunt convins că vom reuși să luăm cele 3 puncte, unele importante. 

E frumos că se joacă pe Ghencea, dacă mi-ar fi dat și mie voie să joc acolo la meciul cu Irlanda (n.r. - Irlanda de Nord, în octombrie 1985, scor 0-1), lucrurile stăteau cu totul altfel. E bine că astfel de stadioane intră în circuitul spotiv, s-au făcut eforturi cu bani publici și ar trebui să se joace pe ele, nu să stea în carantină”.

VIDEO. Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul: „A donat asta”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Ianis Hagi, elogiat de un rival după golul de la Hamburg: „Face exact ce ne obișnuise tatăl său!”

Panduru, despre un „tricolor”: „Dacă el e titular, ceilalți au mari probleme!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mehighms
mehighms  •  11 Octombrie 2021, 08:38
Postat de creeperno115 pe 10 Octombrie 2021, 22:35

Mircea Lucescu, dispus să revină la Dinamo: "O să vină o vreme când o să pun și eu umărul". Circ!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  10 Octombrie 2021, 22:35

Mircea Lucescu, dispus să revină la Dinamo: "O să vină o vreme când o să pun și eu umărul". Circ!!!

394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Octombrie 2021, 20:54

"Chestionat daca a mai fost cautat de FRF pentru a prelua banca primei reprezentative"... pe vremea lui Mircea Sandu nu a fost cautat, dar noua suporterilor, Mircea Sandu ne spunea (mintea) ca da -o data chiar a spus ca se afla pe lista de sase posibili selectioneri - iar cu Burleanu a fost o singura data cand d-l Mircea Lucescu era la Shakhtar pe un salariu mare acoperit de succese mari.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează