FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic și Steliano Filip, discuție bărbătească » Decizia finală

Mircea Rednic (59 de ani) a avut o discuție privată cu Steliano Filip (27 de ani), iar fostul internațional nu doar că se antrenează cu echipa, dar va face parte din lotul lui Dinamo petru meciul cu Clinceni.
Mircea Rednic (59 de ani) a avut o discuție privată cu Steliano Filip (27 de ani), iar fostul internațional nu doar că se antrenează cu echipa, dar va face parte din lotul lui Dinamo petru meciul cu Clinceni.

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 18:18 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 18:23

Mircea Rednic (59 de ani) a avut o discuție privată cu Steliano Filip (27 de ani), iar fostul internațional nu doar că se antrenează cu echipa, dar va face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Clinceni. 

Mircea Rednic încearcă să pregătească în liniște „duelul suferinței” cu ultima clasată, Academica Clinceni, vineri seară, partida cu ultima clasată din Liga 1 fiind văzută ca punctul de pornire pentru „câini” în tentativa de a începe remontada. 

Altă ipostază jenantă » Dinamo, într-un top neverosimil în campionatele Europei
DINAMO
Altă ipostază jenantă » Dinamo, într-un top neverosimil în campionatele Europei

La capătul a 14 etape în care Dinamo a adunat doar trei remize. În acest moment, confruntarea cu ilfovenii lui Ionuț Chirilă este vitală pentru Rednic și compania.

Discuție bărbătească între Mircea Rednic și Steliano Filip

„Puriul" are o atmosferă cât se poate de calmă în condițiile perioadei întunecate parcurse de Dinamo. Ca să lămurească situația cu Steliano Filip, tehnicianul a avut o discuție în particular cu acesta.

Conform surselor GSP.ro, Rednic și fotbalistul au avut o conversație în care și-au spus față în față tot ceea ce aveau de zis. La capătul ei, jucătorul nu doar că se poate antrena normal alături de coechipieri, dar va face parte din nou din lotul echipei pentru etapa cu Clinceni! Aceasta după ce a fost spectator cu FCU Craiova.

Lui Rednic i-a ieșit cu Sorescu

Rednic a precizat public săptămâna trecută nemulțumirile elevului său, de aceea și-a impus punctul de vedere în fața lui. Ca o lecție, așa cum s-a întâmplat și cu Deian Sorescu înainte. 

Nici Sorescu nu a fost mulțumit de atribuțiile tehnico-tactice atribuite de antrenor, dorind să evolueze ca fundaș dreapta pentru a reveni la națională, doar că "Puriul" a hotărât ca Deian să joace mai avansat. Iar jocul bănățeanului s-a îmbunătățit, a marcat un gol în ultimele două runde în care a evoluat în compartimentul ofensiv, redevenind un om important pentru Dinamo. 

13 meciuria adunat Steliano (27 de ani) în acest sezon, în tricoul "câinilor", având un assist

A fost un incident legat de niște dorințe ale lui Filip și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Mi-a zis că poate juca doar fundaş stânga. Ei cred că s-au născut titular
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo, în urmă cu o săptămână

VIDEO Mircea Rednic, dispus să plece de la Dinamo: „Poate să vină Zinedine Zidane, e liber”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ultimele noutăți de la Dinamo » Situația la zi a accidentaților

Viorel Moldovan, la un pas s-o preia pe Dinamo: „Își dorea foarte mult să facă acest pas”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
roaitavasile
roaitavasile  •  02 Decembrie 2021, 05:34

Sa vezi ce o umple de mucksh fotbalistul născut titular.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Decembrie 2021, 20:49

Pai Sorescu nu mai joaca nimic ! Redmic =faliment ptr dinamo !

dobrin
dobrin  •  01 Decembrie 2021, 19:57
Postat de adrianciprian pe 01 Decembrie 2021, 18:40

Tipul ăsta de discuție e exclusiv pentru bărbați? Sau faptul că e bărbătesc îl face mai sincer decât cel femeiesc?

Daca vorbea Mihai Stoica la DigiSport cu Ilie Dumitrescu, sigur ar fi fost o discutie ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează