FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viorel Moldovan, la un pas s-o preia pe Dinamo: „Își dorea foarte mult să facă acest pas”

Viorel Moldovan / Sursă foto: Arhivă GSP
Viorel Moldovan / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 17:57 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 17:57

Viorel Moldovan (49 de ani), fost atacant la Dinamo între 1993 și 1995, putea să devină antrenor în Ștefan cel Mare în vara lui 2019, însă mutarea a picat în ultimul moment.

Dezvăluirea îi aparține lui Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia Târgoviște. Viorel Moldovan se afla la acea vreme pe banca dâmbovițenilor și a fost ofertat de Dinamo după problemele de sănătate întâmpinate de Eugen Neagoe, tehnicianul de atunci al roș-albilor.

15 ani de la o mare victorie europeană a lui Dinamo » Eroul meciului, nostalgic: „Și acum ne mândrim cu acea performanță!”
DINAMO
15 ani de la o mare victorie europeană a lui Dinamo » Eroul meciului, nostalgic: „Și acum ne mândrim cu acea performanță!”

Deși își dăduse inițial acordul pentru a-l lăsa pe Moldovan să plece, oficialul Chindiei și-a schimbat decizia în ultimul moment, ca urmare a unor pretenții exagerate ale tehnicianului.

Marcel Ghergu: „N-aveam nimic împotrivă dacă plăteau clauza de reziliere”

„Într-un final, am fost de acord să plece, am văzut că-și dorea foarte, foarte mult să facă acel pas. S-a întors pentru că pe drum m-a sunat și mi-a spus că nu pleacă singur, că ia întreg staff-ul. Asta se întâmpla miercuri sau joi, sâmbătă aveam etapă.

Zic: «Da? Atunci poți să te întorci pentru că nu mai pleci nici tu!». În momentul ăla i-am spus că nu-i mai dau voie să plece. Era sub contract, dacă voiau să plătească clauza de reziliere, n-aveam nimic împotrivă. 

Era 100.000 de euro. Și așa s-a încheiat acel episod pentru că nu aveam cum să las tot staff-ul în plin campionat”, a povestit Marcel Ghergu, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”. 

19 goluriîn 60 de meciuri a marcat în Liga 1 atacantul Moldovan pentru Dinamo, în perioada 1993-1995

Viorel Moldovan a promovat-o pe Chindia în Liga 1

Viorel Moldovan era antrenorul cu care dâmbovițenii promovaseră în Liga 1. A pregătit-o pe Chindia din 2018 până la finalul lui iunie 2020, când a fost demis. 

De-a lungul carierei, fostul atacant al Generației de Aur le-a mai pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Rapid, România U21, Auxerre și Petrolul. Între 2014 și 2016, a fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo, desființați de Ionuț Badea: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV // VIDEO Jucătorii lui Dinamo, desființați în direct: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei! Le-aș adresa o întrebare”

Cine bagă acum bani la Dinamo » Badea a convins un alt fost acționar!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close